Tiziano Ferro napokon priznaje svoju homoseksualnost u autobiografiji?

IAKO već godinama kruže priče o njegovoj homoseksualnosti, pop zvijezda Tiziano Ferro napokon to i sam namjerava potvrditi u autobiografiji koju trenutno piše, objavio je talijanski tjednik Novella 2000.

Kada je 2006. pjevač za Vanity Fair izjavio da već sedam godina ne vodi ljubav, vijest nije imala velikog odjeka, jer su ostali mediji smatrali da je to rekao samo radi promocije svog tadašnjeg albuma "Nessuno é solo". U istom intervjuu priznao je da je "najneseksualnija osoba na svijetu. Od svoje devetnaeste godine živim pod staklenim zvonom, bez djevojke. To je cijena koju treba platiti osoba s osjetljivošću poput moje, a koja je stalno pod reflektorima. Osjećam da neću dugo živjeti. I siguran sam da ću uvijek biti sam".

Ferrove navodne seksualne sklonosti obznanio je već 2007. transvestit Mauro Coruzzi, poznatiji kao Platinette, u svojoj emisiji uživo na radiju Dee Jay, rekavši da "svi znaju da je Tiziano gay, ali možda svi ne znaju da voli dlakave muškarce". Prije nekoliko mjeseci, voditelj Alessandro Cecchi Paone je pjevača javno putem televizije zamolio da prizna svoju seksualnost. Samo nekoliko tjedana kasnije voditelj Fabio Canino izjavio je da se jedan poznati talijanski pjevač preselio u inozemstvo kako bi sakrio svoju homoseksualnost, a Tiziano zaista već nekoliko godina živi u Londonu.

Mnogi smatraju da je tridesetogodišnji pjevač odavno otkrio svoju seksualnost putem tekstova svojih pjesama, a i priznanjem da obožava Raffaellu Carrá!? Činjenica da još nikad nije osobno potvrdio glasine može imati opravdanje: naime, teško je da bi diskografska kuća dopustila da idol djevojčica priznaje da voli dečke. Ipak, nakon što je to učinio Ricky Martin, navodno je i Ferro skupio hrabrost izaći iz ormara. No, za razliku od Rickyja Martina, Tiziano će priznanjem svoje gole istine zaraditi i više nego Nives Celzijus.

Pročitajte više