Tko će se pojaviti u nastavku horora koji je lani zaradio 700 milijuna dolara

Foto: Press

JEDAN od najboljih i najuspješnijih prošlogodišnjih horora, izvrsno Ono, dobiva nastavak, a internet je već prepun najava. 

Na uloženih 35 milijuna dolara, Ono se pretvorio u jedan od najvećih blockbustera godine i zaradio više od 700 milijuna na kino blagajnama. I premda svi već luduju oko toga tko će glumiti odrasle verzije klinaca iz jedinice, treba imati na umu da će se It: Chapter Two u kinima pojaviti tek 6. rujna 2019. 

Kao što već vjerojatno znate (posebno ako ste fanovi knjige ili miniserije iz devedesetih), radnja dvojke odvija se 27 godina kasnije što znači da omiljeni članovi "kluba luzera" imaju oko 40 godina. 

Najave su već pristigle pa je vrijeme da vidimo tko će ih zaigrati u nadolazećem filmu. 

Beverly Marsh (Jessica Chastain)

Chastain je bila prva glumica koji su, izuzev Billa Skarsgarda koji će ponoviti ulogu klauna Pennywisea, potvrdili za nastavak. Inače, glumica Sophia Lillis koja je utjelovila mlađu Beverly oduvijek je željela da je kao odraslu glumi upravo Jessica Chastain. 

Bill Denbrough (James McAvoy)

Iako angažman McAvoya još uvijek nije 100 posto potvrđen, Variety piše da je McAvoy u pregovorima za ovu ulogu još od travnja, a budući da nema novih informacija niti potencijalnih kandidata, mnogi predviđaju da je uloga već u rukama iskusnog glumca. 

Richie Tozier (Bill Hader)

Fin Wolfhard, mladi glumac koji se prije filma Ono već proslavio ulogom u hit seriji Stranger Things, u razgovoru s novinarima već je izjavio da bi jako volio da ga u odrasloj verziji zaigra sve popularniji bivši SNL-ovac Bill Hader. A Variety piše da su ga producenti i poslušali. 

Eddie Kaspbrak (James Ransone)

James Ransone već je iskusan u horor franšizama jer pojavio se i u filmovima Sinister pa mu ova tranzicija neće biti prevelik žanrovski skok. Isto tako, djeluje i kao odličan izbor za ulogu Kaspbraka. 

Stanley Uris (Andy Bean)

Andy Bean možda nije superpoznat i nema baš naslova koje bismo mogli istaknuti, ali mnogi ga znaju po ulozi Grega u seriji Power. Uloga u nastavku mogla bi mu pokrenuti karijeru. 

Ben Hanscom (Jay Ryan)

Osim ako ne pratite australsku sapunicu Neighbors, Jay Ryan vrlo vam je vjerojatno nepoznat, ali uzmemo li u obzir činjenicu da je upravo ta dugovječna sapunjara bila odskočna daska za mnoge slavne australske glumce, nema sumnje da će se Ryan snaći u Hollywoodu. 

Mike Hanlonn (?)

Ovo je jedina uloga za koju još uvijek nemamo informacija. Međutim, ovo je ujedno i uloga koju će trebati kvalitetno odabrati jer upravo je Mike jedan od važnijih likova u nastavku što ovaj izbor čini posebno bitnim. Mnogi priželjkuju da uloga pripadne Chiwetelu Ejioforu, ali još uvijek nije poznato tko će biti stariji Mike.  

Pročitajte više