Tko će svirati na dočeku? Jole: Ja sam taj dan zauzet. Houra: Još ništa ne znam

Foto: Petar Glebov/Ivo Cagalj/Josip Regovic/PIXSELL

NAKON što se u medijima pojavila informacija da će na dočeku Vatrenih u nedjelju pjevati Jole, Prljavci, Stublić i Indira odlučili smo nazvati pjevače i doznati je li glasina točna.

"Dobio sam poziv, ali morao sam odbiti jer sam tog dana već zauzet", rekao nam je Jole.

"Ja radim i u petak, i u subotu, i u nedjelju. Ne želim da itko po meni naštimava raspored", dodao je.

Kontaktirali smo i Jasenka Houru, koji je, rekao nam je, trenutno u studiju te još nema informacije o dogovoru s Gradom. "Ja sam u studiju pa se nisam stigao još nikome ni javiti, vjerojatno menadžment benda ima više informacija, ali trenutno do mene još ništa nije došlo. Očekujem da ću više znati kroz popodne pa ću vam znati reći", objasnio nam je.

Upite smo poslali i Indiri Levak te Juri Stubliću.

Doček potvrdio i Tomašević

Hrvatska u subotu igra utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je jučer u polufinalu poražena od Argentine 3:0. Protivnika će doznati večeras poslije okršaja Francuske i Maroka. Utakmica se u subotu igra u 16 sati po hrvatskom vremenu.

Naknadno je sve potvrdio i Tomislav Tomašević. Otkrio je još neke detalje pa je tako poznato i da bi reprezentativci trebali sletjeti u Zagreb između 15 i 17 sati.

"Jutros smo se čuli s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS), reprezentacija bi trebala sletjeti u nedjelju između 15 i 17 sati, u svakom slučaju popodne, i po tome ćemo raditi doček", izjavio je Tomašević novinarima u zagrebačkom Zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Istaknuo je kako ga veseli što je Hrvatska drugo svjetsko prvenstvo zaredom u najmanju ruku među četiri najbolje nogometne reprezentacije u svijetu. "Još se igra i utakmica za treće mjesto u subotu tako da se nadam još jednoj brončanoj medalji kao onoj 1998., kada sam i sam bio na toj utakmici", rekao je Tomašević.

Pročitajte više