Tko je atraktivna plavuša koja je osvojila Leov prsten? Upoznajte buduću gospođu DiCaprio

Foto: Instagram

MNOGE obožavateljice s nevjericom su dočekale vijest kako je slavni neženja zaprosio lijepu plavušu. Vrijeme je da upoznamo Kelly Rohrbach! 25-godišnja plavuša osvojila je srce slavnog glumca, a sada je vrijeme da osvoji sve ostale. Uostalom, ona bi mogla biti buduća gospođa DiCaprio!


Kelly je jedna od slavnih manekenki prestižnog "Sports Illustrated" magazina koji nepoznate ljepotice pretvara u svjetske face. Uvjet za to su poziranje u bikiniju i neodoljivi osmijeh, što Kelly svakako ima. Osim što je zgodna, ima i smisla za humor pa svoje dugo lice često pokazuje na Instagram fotografijama.

No, nije samo glupava plavuša. Kelly ima i diplomu Georgetown University-ja, te je diplomirala dramsku umjetnost. Osim toga, velika je zaljubljenica u golf. E tu je sigurno osvojila Leonarda jer je poznato kako slavni glumac obožava golf.


Ona je spontana, opuštena, prirodno lijepa, a Leo je sretnik koji je ljubi od proljeća. Hoće li je zaista odvesti do oltara? E pa to ćemo tek vidjeti... ako neće on, ima hrpa muškaraca koji bi to rado napravili.

Pročitajte više