Tko je buduća snaha Roda Stewarta? Često se na Instagramu hvali hrvatskim korijenima

Foto: Instagram

PRVI uzvanici dubrovačkog vjenčanja godine počeli su pristizati. Liam Stewart, hokejaš i sin glazbenika Roda Stewarta, u Dubrovniku će imati vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Par se trenutno nalazi u Dubrovniku gdje završavaju posljednje pripreme za svadbu.

Tko je Nicole?

Nicole Artukovich rodom je iz Dubrovačko-neretvanske županije, točnije Konavala, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku.

''Moj je djed pobjegao od komunističkog režima 1953. na brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste'', napisala je ranije na Instagramu.

Ranije je objavila i fotografije iz Molunata te napisala da je to otok njene bake. 

Nicole ne skriva koliko je ponosna na svoje korijene. Ispod pazuha ima tetovažu grba s prvim bijelim poljem, a često nosi i najpoznatije hrvatsko obilježje – crveno-bijele "kockice".

Ona, čini se, govori hrvatski jezik jer je nekoliko puta na tom jeziku pisala opise na Instagramu. Jednom prilikom otkrila je i da joj je najdraži hrvatski nogometaš Domagoj Vida.

Nicole je jedno od šestero djece Marka Nickolasa Artukovicha i Tine Artukovich rođene Cvjetković, a njezini roditelji još imaju Lucy, Christinu, Anthonyja, Andreu i Amandu.

Objavljeni detalji svadbe

Dubrovački dnevnik piše da će Nicole i Liam prirediti zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela, s pogledom na Grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car.

Par će, pišu, vjenčati pater Mirko Nikolić. Nakon što odrade crkveni obred, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava. Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 stepenica koje će morati svladati, a posebno su upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice.

Inače, par je prošle godine dobio sina kojemu su dali ime Louie Mark Roderick Stewart. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.