Tko je čovjek koji stoji iza Aleksandre Prijović?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ALEKSANDRA Prijović najveća je mlada zvijezda u regiji, a već godinama iza nje stoji Filip Živojinović. On je Aleksandrin suprug, ali i producent i autor nekih njezinih najvećih hitova. Aleksandra je s njim u braku od 2018. godine.

Filip Živojinović je sin Bobe Živojinovića i godinama je bio najpoželjniji neženja u Srbiji. 38-godišnjak se školovao u Velikoj Britaniji i SAD-u te je karijeru gradio diljem svijeta. No posljednjih pet godina posvećen je karijeri svoje supruge Aleksandre Prijović i jedan od ljudi koji su zaslužni za njezin uspjeh.

Piše joj pjesme

Filip Živojinović autor je nekih od najvećih hitova Aleksandre Prijović, poput pjesme Devet života. Vlasnik je Pomfrit Medije iz Beograda koja producira Aleksandrine spotove. Direktno je i indirektno involviran u organizaciju Aleksandrinih nastupa i produkciju pjesama.

Aleksandra ne sakriva da joj je Filip puno pomogao u karijeri i da je smatra njihovim zajedničkim projektom.

"Filipe, tebi želim reći samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobjeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam", rekla je Aleksandra Filipu tijekom koncerta u Beogradu.

Filip ne krije da je ponosan na suprugu, a o njihovom odnosu je progovorio nakon što je njegova pjesma Devet života ugledala svjetlo dana.

"Moram priznati da se najviše od svega nadam da će ova pjesma nekako uspjeti preživjeti najveći test, a to je vrijeme, i da će Aki možda jednog dana negdje naručiti pjesmu koju pjeva mama, a napisao je tata. To je nešto za što vrijedi živjeti i stvarati. Na kraju krajeva, ova pjesma je naš vječni poklon sinu", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.