Tko je dečko Lane Jurčević s kojim je dobila dijete? Direktor je njezinog brenda

Foto: Instagram

PJEVAČICA Lana Jurčević rodila je svoje prvo dijete koje je dobila s dečkom Filipom Kratofilom. Prinova je na svijet stigla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a i Lana i beba su dobro, piše Story

Filip i Lana u vezi su šest godina. Vezu su na početku držali podalje od očiju javnosti, a sada ponekad objave zajedničke fotografije. Lana nije puno u javnosti pričala o dečku, no neke detalje je ipak otkrila.

"On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida", objasnila je u intervjuu za Story 2020. godine.

Filip se ne voli eksponirati

Početkom godine za isti je magazin rekla da se Filip ne voli eksponirati i da ona poštuje njegovu odluku.

"On nije osoba koja se želi eksponirati niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem. Netko bi možda jedva dočekao da bude u medijima, ali mislim da te osobe nisu svjesne koliko ih to može obilježiti.

Svi mi imamo ljudsku potrebu biti prihvaćeni zbog onoga što jesmo, a ne zbog etikete koju smo dobili zbog nekoga. Možda tako neće biti zauvijek, ali mislim da je pametno odabrao, barem zasad. I to poštujem", rekla je pjevačica. Filip je i Lanin poslovni partner. Od 2018. godine direktor je i vodi financije u Laninoj firmi. 

Filip ima brata blizanca Antonija, koji je u vezi s pjevačicom Zsa Zsom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.