Tko je James Corden, voditelj kojeg su izbacili iz restorana? Težak je 70 mil. dolara

Screenshot: YouTube/EPA

POPULARNI televizijski voditelj James Corden našao se u središtu pozornosti nakon što je izbačen iz popularnog restorana Balthazar u New Yorku. Vlasnik ugostiteljskog objekta Keith McNally je Britanca koji posljednjih godina radi u SAD-u nazvao "gostom koji je najviše zlostavljao osoblje u 25-godišnjoj povijesti restorana".

James Corden je glumac, komičar, pjevač i televizijski voditelj. U Ujedinjenom Kraljevstvu najpoznatiji je po glumi u hvaljenom BBC-jevom sitcomu Gavin & Stacey. Mnogima je poznat i kao voditelj talk showa The Late Late Show with James Corden, za koji je krajem travnja najavio da će ga prestati snimati.

Priznao da mu je popularni show promijenio život

Tu je vijest objavio tijekom snimanja emisije na CBS-u u Los Angelesu te je dodao da je to bila "najteža odluka koju je ikada morao donijeti".

"Nikada nisam doživljavao show kao svoju konačnu destinaciju. Želio sam ga raditi dok god ga volim i stvarno mislim da će za godinu dana biti dobro vrijeme za krenuti dalje i vidjeti što se još nudi", rekao je Corden, koji je preuzeo ulogu voditelja kasnonoćnog talk showa od komičara i glumca Craiga Fergusona 2015. godine.

Tijekom karijere u popularnom talk showu predstavio je projekte kao što su Drop the Mic i Carpool Karaoke, koji su uključivali poznate osobe, poput Adele ili princa Harryja. Na kraju su bili toliko dobro prihvaćeni da su postali samostalne emisije. Poznati voditelj priznao je da mu je taj show promijenio život.

James je s 18 godina debitirao u mjuziklu Martin Guerre, a prvu voditeljsku ulogu imao je na BBC-jevom jutarnjem programu Good Morning America kada je intervjuirao Meata Loafa. Prvu televizijsku ulogu dobio je u seriji Boyz Unlimited 1999. godine. 

Počeo je glumiti i u filmovima, a snimio je i dvije reklame. Proslavio se i britanskom dramom Fat Friends u kojoj je imao ulogu Jamieja Rymera. Zatim je dobio ulogu u drami The History Boys koja je postala veliki hit. Glumio je i u drami One Man, Two Guvnors, predvodio sportsku humorističnu panel igru Sky One A League Of Their Own te se pojavio u filmovima poput Into The Woods i Lesbian Vampire Killers.

Privatni život

James Corden u braku je s Julijom Carey od 2012. godine. Par je 2009. upoznao Jamesov bliski prijatelj Dominic Cooper, koji je Juliju poznavao godinama.

Julia je TV producentica koja je karijeru započela kao glumica. Par ima troje djece - sina Maxa i kćeri Carey i Charlotte. James s obitelji živi Malibuu u vili vrijednoj 19 milijuna funti, piše The Sun.

Prema posljednjim podacima stranice Celebrity Net Worth, Jamesovo bogatstvo se procjenjuje na 70 milijuna dolara.

Jamesu zabranjen ulazak u restoran u njujorškom kvartu

Podsjećamo, vlasnik francuskog restorana Balthazar u njujorškom kvartu SoHo nedavno je Jamesu Cordenu zabranio ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja. Slavni voditelj mu se kasnije ispričao.

"James Corden me upravo nazvao i iskreno se ispričao… Svatko tko je dovoljno jak da se ispriča nekome poput mene (i mom osoblju) ne zaslužuje da mu se zabrani ulazak bilo gdje. Posebno u Balthazar", napisao je vlasnik restorana Keith McNally na svom Instagramu.

Podsjetimo, McNally nije više želio tolerirati neugodne situacije s popularnim voditeljem Jamesom Cordenom, koji je, tvrdi, dvaput uzrokovao neugodnosti u njegovom objektu. Stao je na kraj ružnom ponašanju popularnog voditelja zabranivši mu ulazak u restoran.

>>James Corden ispričao se vlasniku restorana koji mu je zabranio ulazak

Pročitajte više