Tko je kći Anice Kovač? Glumila je s mamom u spotu, dizajnira navijačke trenirke...

Foto: Josip Regović/Pixsell

ANICA KOVAČ i njezina kći Leticija samo su neka od brojnih poznatih lica koja su se pojavila na sinoćnjoj modnoj reviji dvojca Elfs. Nekadašnja Miss Hrvatske nosila je uski crni kombinezon, a njena 21-godišnja kći pojavila se u trapericama, širokoj majici i tenisicama.

Bivša manekenka sa suprugom Robertom Kovačem ima još dvoje djece: kći Viktoriju i sina Marka. Tijekom vikenda su je fotografi uhvatili u šetnji s kćerima zagrebačkom špicom. Djevojke su se s mamom pojavile i u spotu za pjesmu klape Rišpet Pitali me anđeli.

Leticija kreirala liniju navijačkih trenirki

Anica Kovač jednom je prilikom za domaće medije ispričala kako s kćerima njeguje odnos prijateljica. "Drugačije pričamo i družimo se, ali, ako treba, odlučujem kao majka", rekla je bivša prva pratilja Miss svijeta.

Inače, Leticija je uoči Svjetskog prvenstva u Kataru dizajnirala sportske trenirke. Vrlo je samozatajna i ne viđa se često u javnosti. Profili na društvenim mrežama su joj zatvoreni za javnost, a tek poneka njena fotografija može se pronaći na profilu njezinog modnog brenda. 

Pročitajte više