Tko je Kristina Krepela, nova ljubav Marina Miletića?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

GLUMICA Kristina Krepela danas se u romantičnom zagrljaju saborskog zastupnika Marina Miletića prošetala centrom Zagreba, čime je potvrdila glasine o njihovoj vezi koje kruže od početka ovog mjeseca.

42-godišnja glumica prije veze s Miletićem ljubila je snimatelja Gorana Legovića, s kojim je provela čak 15 godina. Njihovoj ljubavi javno je došao kraj 2018. godine.

Kako je Story tada pisao, 15 godina dugu vezu par nije okončao kada se za prekid doznalo, nego ranije, no kako je Kristina rijetko govorila o svojoj intimi, tako je i prekid uspjela sačuvati od medija.

Par se upoznao tijekom njezina studiranja na Akademiji dramske umjetnosti, a iako im je veza bila poprilično ozbiljna, o braku i roditeljstvu nisu razmišljali.

Prije nekoliko godina Krepela je rekla da ju je snimatelj u studentskim danima osvojio fleksibilnošću i mirnim karakterom.

Odrasla u umjetničkoj obitelji

Kristina je odrasla u umjetničkoj obitelji pa je vrlo rano naučila svirati klavir i otkrila svoju ljubav prema glazbi, poeziji i kazalištu.

Domaća javnost najviše je pamti po ulozi u seriji Ne daj se, Nina, a imala je i međunarodne uspjehe s filmovima Žena mušketir i Lov u Bosni.

2012. godine dobila je ulogu i u Igri prijestolja, a zatim i u seriji Dig. 

"Snimanje je bilo predivno i dobila sam priliku raditi i družiti se sa samom Emiliom Clark i Iainom Glenom, ali i cijelom ostalom ekipom glumaca koji su bili stvarno fenomenalni", rekla je o sudjelovanju u Igri prijestolja za Index.

"Jako poštujem svoju privatnost"

Tad je progovorila i o privatnom životu.

Sve je stvar prioriteta. Može se i jedno i drugo i treće... Može se sve. Samo treba složiti prioritete. Po njima se čovjek poznaje. Cijenim i jako poštujem svoju privatnost, nemam potrebe niti želje izlagati je. Kada me gledate u predstavi ili na filmu i seriji, želim da tada jedino razmišljate o toj ženi, koju u tom trenutku igram. O njezinom svijetu, ljubavima i bolima. Zato mislim da je glumcima itekako važno što više sačuvati svoj privatni svijet i život", rekla nam je.

Poput Miletića, Kristina je velika zagovornica zdravog načina života i očuvanja okoliša te aktivno promovira reciklažu i uzgoj prirodne hrane.

Pročitajte više