Tko je njemačka voditeljica koju je izvrijeđala Ivana Knoll?

Foto: Profimedia

Ivana Knoll izvrijeđala je popularnu njemačku voditeljicu Lauru Wontorru jer joj se nije svidio Laurin komentar nakon intervjua. "Draga Laura, kad bih ja tako izgledala, zauvijek bih nosila zimsku odjeću", napisala je najpopularnija hrvatska navijačica uz fotografiju voditeljice.

Nakon toga se obračunala i s njenim poslodavcima. "Najneprofesionalnija televizija svih vremena. Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više nemojte zvati za intervju", poručila je uz "palac dolje". 

A do problema je došlo nakon što je Ivana, tijekom intervjua s voditeljicom Laurom, prokomentirala da joj je hladno, odjevena u bikini. "Teoretski, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno", komentirao je nakon toga voditelj iz studija, a kad se Laura ponovno uključila u eter, rekla je: "Sad malo stručnosti, nakon čavrljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu."

Tko je Laura Wontorra?

35-godišnja Laura jedna je od najpopularnijih njemačkih TV voditeljica. Na Instagramu je prati skoro pola milijuna ljudi. 

Tijekom pripravničkog staža Wontorra je radila kao voditeljica i reporterka za Sky, a onda je prešla na Sport1. U ožujku 2017. prešla je u RTL Grupu, gdje je od sezone 2017./18. radila za Nitro kao voditeljica i reporterka u emisiji Bundeslige ponedjeljkom, a također je pratila RTL-ovo izvještavanje o kvalifikacijskim utakmicama njemačke nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2018.

Moderirala je prijenose utakmica UEFA Europske lige na RTL-u, vodi VOX-ov kuharski show Grill den Henssler, a moderirala je i 20. sezonu glazbenog showa Deutschland sucht den Superstar.

Inače, kći je voditelja Jörga Wontorre, a 2016. godine udala se za nogometaša Simona Zollera. Rastali su se 2022. godine. Wontorra se nije oglašavala o "okršaju" s Knoll.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.