Tko je Lovro Juraga (22) koji je oduševio u Zvijezde pjevaju? Sin je domaćeg glumca

Foto: Darko Tomas / CROPIX

NAKON jučerašnje prve epizode 12. sezone showa Zvijezde pjevaju najviše pažnje privukao je pjevački par Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. Otpjevali su pjesmu Lovely Day Billa Withersa, a žiri ih je ocijenio s 23 boda, što je bilo najviše u prvoj epizodi.

Dobili najviše bodova žirija

"Sreća da su vas stavili posljednje. Da su vas stavili prve, ne znam kako bih s ocjenama. Čestitke", rekao je Mario Battifiaca. "Veliko ste osvježenje. Neću dužiti, samo ću reći da sam fascinirana rasponom glasa. Nadamo se nekim velikim iznenađenjima", komentirala je Danijela. 

@zvijezdepjevaju Danijelu su Lovro i Vjeko oduševili 🤗 #zvijezdepjevaju #glazba #hrt #danijelamartinović ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

U Indexovoj anketi o tome tko vam je bio najbolji u jučerašnjoj epizodi uvjerljivo vode njih dvojica, a i na Facebooku je hrpa pozitivnih komentara na njihov nastup. "Moji favoriti", "Najbolji su", "Dečki, pomeli ste. Čestitam", "Daleko najbolji", "Bravo dečki", "Stvarno su bili predobri", samo su neki od mnogih komentara. 

[PAR 8] Opušteni i sinkronizirani. Iako pomalo kišan, dan u Zagrebu je bio stvarno lijep. I dobro da je ovako završio!...

Objavljuje Zvijezde pjevajuSubota, 25. ožujka 2023.

Tko je Lovro Juraga?

Lovro Juraga je 22-godišnji glumac i velika je nada hrvatske glumačke scene. Sin je poznatog hrvatskog glumca Slavka Jurage kojeg smo gledali u serijama Kud puklo da puklo, Drugo ime ljubavi, Bitange i princeze, Villa Maria, Smogovci, Inspektor Vinko... Glumio je i u brojnim filmovima. Lovrin brat je 38-godišnji Marko Juraga, također glumac. 

Lovro je na četvrtoj godini studija na Akademiji dramske umjetnosti, ali iza sebe već ima nekoliko uloga. Ulogom u predstavi zagrebačkog HNK Don Juan dobio je i nagradu. Osim glume, njegova velika strast je i glazba, pa je tako 2021. godine objavio singl Oluja ljubavi. 

Pročitajte više