Tko je MC Stojan, srpski pjevač kojeg je jučer u Hrvatskoj privela policija?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

SRPSKI pjevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, priveden je jučer na graničnom prijelazu Bajakovo, što je kasnije potvrdila i policija.

Popularnom folkeru to je bilo već treće privođenje u Hrvatskoj, nakon što je priveden u Makarskoj 2017. kada je sudjelovao u tučnjavi te u travnju ove godine također na prijelazu Bajakovo. Jučer se i snimao u postaji kako bi pokazao svoj skupocjeni Rolex.

Policija je kasnije otkrila da je priveden zbog prekoračenja brzine, što je utvrđeno nadzornom kamerom, te da je nakon obavljene provjere propušten na izlazu iz Hrvatske. Čini se da pjevač živi ono što promovira u svojim pjesmama, a to su luksuzna vozila i skupocjene stvari, kao i većina folkera na sceni.

Hrvati ga obožavaju

Proslavio se 2005. pjesmom Bičuj me, a jedan od najvećih hitova mu je pjesma La Miami iz 2018., koja je dosad na YouTubeu prikupila 150 milijuna pregleda. MC Stojana podjednako obožavaju i Hrvati i Srbi, a nerijetko se njegove pjesme nalaze u vrhu hrvatskog trendinga.

Ostvario je i uspješne suradnje s drugim popularnim srpskim glazbenicima, poput grupe Hurricane, Sandre Afrike, Ace Lukasa i pokojne Ksenije Pajčin, a gostovao je i na dva od pet koncerata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni u prosincu prošle godine.

41-godišnji pjevač poznat je kao miljenik žena, a u svibnju je otkrio da je u vezi s 19-godišnjom srpskom pjevačicom Zoranom Mićanović. Ipak, veza nije dugo trajala - nedavno je otkriveno da je par prekinuo. "Veliki je narcis, jako voli sebe. Voli pričati kako je lijep i voli da mu drugi govore da je lijep i da je zgodan. Mislim, on zaista je lijep i zgodan, ali nekad malo pretjeruje", opisala ga je Zorana za Blic.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.