Tko je milijunaš koji traži osobu za put oko svijeta? Imao je teško djetinjstvo

Foto: Instagram

AUSTRALSKI milijunaš Matthew Lepre u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svijetu, i to za plaću od 35.000 eura. Bogataš koji nudi "posao iz snova" traži marljivu osobu, a prijaviti se mogu i osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu.

Jedini uvjet je da osoba ima važeću putovnicu, voli putovanja, pedantna je u svom poslu i spremna uskočiti u avion. 

Tko je Matthew Lepre? 

Nakon što je napustio fakultet, 30-godišnji poduzetnik osnovao je tvrtku Ecom Warrior Academy i vlasnik je čak četvero tvrtki koje mu donose zaradu od 120.000 dolara mjesečno, piše DailyMail. 

Međutim, njegov put do uspjeha nije bio lagan. Milijunaš ne krije da je imao teško djetinjstvo koje ga je motiviralo da pomogne drugima i nekome pruži posao iz snova koji će mu promijeniti život. 

"Odrastao sam u zapadnom predgrađu Sydneyja oslanjajući se na obroke iz Vojske spasa jer moja samohrana majka nije mogla priuštiti namirnice, tako da se nažalost mogu poistovjetiti s teškim vremenima s kojima se ljudi suočavaju. Najmanje što mogu učiniti je dati posao nekome tko je možda trenutačno bez posla i želi raditi od kuće", izjavio je jednom prilikom. 

Milijunaš je tada objavio oglas za posao virtualnog osobnog asistenta s plaćom od 52 tisuće dolara, na koji se javilo više od 70.000 ljudi. 

Traži osobnog asistenta 

Sada pak traži nekoga tko će putovati s njim po svijetu i biti njegova desna ruka te mu pomagati tijekom putovanja, a poziv je svim zainteresiranima uputio na Instagramu, gdje ga prati više od pola milijuna ljudi. 

Za posao se možete prijaviti putem njegove web stranice Ecom Warrior Academy.   

Pročitajte više