Tko je mlada djevojka kojoj Silvio Berlusconi kupuje dijamantne ogrlice?

VERONICA LARIO je bijesna kao ris zbog ponašanja svojeg supruga Silvija Berlusconija koji na rođendanima svoje rođene djece uopće ne sudjeluje, dok je nedavno došao na 18. rođendan izvjesnoj Noemi Letiziji. Radi se o 18-godišnjoj studentici kojoj je životni san postati televizijska zvijezda, a kojoj je na rođendan u napuljsku vilu Santa Chiara došao Berlusconi noseći u rukama dijamantu ogrlicu kao poklon. Kad je na vratima vile u kojoj je slavila rođendan vidjela Silvija, Noemi je uzviknula "tatice", objasnivši novinarima kasnije da Berlusconija doživljava kao "drugog oca".

"Kad sam vidjela Silvija da je došao na moju proslavu nisam mogla vjerovati, bila sam presretna", rekla je Noemi koja se voli pojavljivati na televiziji u nadi da će jednog dana postati TV zvijezda, međutim, nitko ne zna na temelju čega. Možda jest slatka i lijepa, kažu neki, ali baš poput njezine majke Anne od koje je naslijedila ponašanje, ništa dosad nije učinila što bi je moglo lansirati u prave TV zvijezde. (Tko zna, možda će se zajedno proslaviti kao "kopači nosa i jedači šmrklji", pa od toga napraviti i cijeli serijal, op.a)

Nije došao na ni jedan 18. rođendan svoje djece

Razumljivo, Veronica je dobila histerični napadaj kad je čula da Berlusconi hopše okolo po raznim eventima i druži se s ljudima iz svijeta showbiza i to za vrijeme predstojećih izbora za Europski parlament. Štoviše, nekima za rođendan kupuje dijamantne ogrlice dok svoje troje djece uopće ne posjećuje.

"Nije došao na ni jedan 18. rođendan njegove djece iako je bio pozvan. Ponaša se kao imperator i zabavlja kao car", ispričala je Veronica koja se boji kako bi Silvio neke od lijepih djevojaka s kojima se druži i dariva ih skupim darovima, mogao kandidirati na listama svoje stranke na predstojećim izborima. No, Silvio tvrdi da sve zajedno nema veze jedno s drugim:

"Imena kandidatkinja koja sam pročitao u novinama su sva izmišljena, nisu one. Ako jedna osoba ima dva fakulteta i govori više jezika zašto ne bi bila kandidatkinja na izborima. Zar samo zato što je jednom bila na televiziji ne može uči u politiku". Supruga premijera nakon kolutanja očima samo je kratko prokomentirala njegovu izjavu rekavši kako je "besramni šeprtlja".

L.V.
Foto: polisblog.it

Pročitajte više