Tko je najljepša Hrvatica 2021.? Ovih osam ljepotica dosad je nosilo tu titulu

Foto: Instagram/Index

"ZA RAZLIKU od kojekakvih starih prdonja sumnjivih namjera i kriterija, ovog puta top ljestvicu najljepših kreirat će najveći i najkompetentniji žiri: hrvatski surferi. Da bi bila prva u izboru, ljepotica na Indexu ne mora ni s kim leći u krevet - mora samo biti zaista najljepša. Posjetitelji Indexa to će sigurno prepoznati."

Ovako je prije 14 godina pokrenut izbor za Indexovu najljepšu Hrvaticu s kojim nastavljamo i ove godine.

Prošle godine izbor smo odlučili prekinuti zbog nekih ružnih stvari koje su nas zadesile (potres, pandemija...), no ove godine (nadamo se) ništa nas neće spriječiti da najljepšu proglasimo najljepšom.

Osam najljepših

U 13 dosadašnjih (kompletiranih) izbora izabrano je osam najljepših. Neke su vas toliko oduševile da ste ih odabrali više puta. Tako je Franka Batelić titulu Indexove najljepše Hrvatice odnijela dva puta, baš kao i Lana Jurčević.

Antonija Mišura na vrh se popela čak četiri puta.

Bile su tu i Vanja Halilović, Lidija Bačić i Ecija Ivušić, a sve je počelo s Barbarom Radulović koja se 2007. godine upisala u povijest kao prva Indexova najljepša Hrvatica.

Posljednja je tu titulu ponijela glumica Tara Thaller 2019. godine.

 

Tražimo vaše prijedloge

I ove godine pri odabiru natjecateljica vodit ćemo se i vašim željama i prijedlozima. Neke već imamo na umu, no želimo da nam vi ukažete na neke Hrvatice koje su zaslužile mjesto u našem izboru, a za koje mi možda ne znamo.

Tražimo lijepe sportašice, glazbenice, znanstvenice, poslovne žene... Hrvatice koje možda nisu toliko pod svjetlima reflektora, a svojom ljepotom plijene pažnju gdje god se pojave.

Pomoći ćete nam? Ne sumnjamo da hoćete.

Svoje sugestije možete napisati u komentarima ispod ovog članka, možete nam ih poslati porukom na Facebook ili Instagram, a možete i sastaviti e-mail te nam ga poslati na desk@index hr. Sve prijedloge ćemo razmotriti, a onda u srijedu 15. prosinca krećemo u naš i vaš izbor najljepše Hrvatice.

Do 24. prosinca moći ćete glasati za vašu favoritkinju, a nakon toga ćemo izvući 10 najljepših finalistkinja. Pobjednicu ćemo doznati 30. prosinca.

Dok razmišljate koju Hrvaticu predložiti, u galeriji iznad prisjetite se kako je izbor tekao dosad. Nestrpljivo čekamo vaše prijedloge!

Pročitajte više