Tko je nova ljubav u životu seksi pjevačice Colonije

Foto: Press

ZADNJA SUZA naslov je nove pjesme i novog glazbenog spota grupe Colonia koji potpisuje Boris Đurđević, a koji će predstaviti Coloniju u jednom drugačijem svjetlu. Redatelj spota je Dario Radusin koji je Ivanu Lovrić i Coloniju vidio u jednostavnom, bijelom videospotu u kojem je u potpunosti naglasio njen seksepil i vođen snagom pjesme, napravio malo remek-djelo stvorivši odličnu simbiozu između vrhunske glazbe, odlične koreografije koju je osmislio i pripremio Neven Ivić te kvalitetno posloženog vizualnog minimalizma.

Priča koja prati pjesmu je jednostavna, bazična i vizualno jako snažna, a Ivana Lovrić ponovo joj je dala dodatnu snagu kako svojim vokalnim mogućnostima, tako i plesom, ljepotom te ženstvenošću koja je krasi u svakom njenom pokretu. Baš tako se i osjećala, kao snažna žena koja je našla pravu ljubav, muškarca koji ju je spreman štiti, uz njega ona je spremna se boriti za iskrenu ljubav.

"Zadnja suza" samo je početak, uvod u dinamično proljeće i ljeto u kojem Coloniju očekuje veliki broj koncerata i nastupa, ali i novih pjesama koje se pripremaju i koje bi trebale nastaviti uspješan put jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenih sastava.

Pročitajte više