Tko je ovdje lud: tabloidi ili Britney Spears?

BRITNEY SPEARS je, izgleda, opet poludjela, barem tako javljaju američki mediji, koji svoju nekadašnju princezu prate u stopu. Nakon što je odmah nakon Silvestrova javljeno da je Britney u novogodišnjoj noći dala nogu čovjeku s kojim se trebala smiriti i ponovno se počela čudno ponašati - razgovarati sama sa sobom i pričati gluposti pred novinarima te ponovno počela ostajati bez kose - pjevačicu su počele gnjaviti stare paranoje. Tako je Britney ovih dana uvjerena da u grmlju oko njezine kuće čuče čudni ljudi koji je proganjaju i to je sve više živcira.

Također, nakon što je nekoliko tjedana nakon turneje odležala u krevetu, Britney je počela mučiti nesanica te je susjedi često viđaju kako noći provodi šetajući po kvartu, a nekolicina njih policiji je prijavila kako se ponekad iz rezidencije Spears noću čuju čudni zvukovi, nalik na ljudske vriskove, pa pretpostavljaju da Britney opet ima svoje uobičajene napade ludila.

Ipak, dosad je nitko još nije snimio ni u kakvom ludom ponašanju, obrijane glave ili kako vozi s djetetom u krilu, tako da je sve gore spomenuto zapravo nagađanje američkih tabloida, koji su po svojem starom običaju puni "pouzdanih i obitelji bliskih izvora". Britney nagađanja o novom valu ludila još nije komentirala, ali svi čekamo da se oglasi: objašnjenje će, ne sumnjamo, biti urnebesno zabavno!

Pročitajte više