Tko je Sandi Pego? Na TikToku ga prati 920.000 ljudi, bio u Plesu sa zvijezdama

Foto: Instagram

SANDI PEGO ovih je dana došao u fokus javnosti nakon što je na društvenim mrežama otkrio da je postao tata. Njegova supruga Cindy u četvrtak je rodila dječaka. 

Pego je hrvatski influencer kojeg na TikToku prati više od 920.000 korisnika te društvene mreže, a na Instagramu 111.000. Sandi na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke iz bračnog života te situacije koje mu se svakodnevno događaju.

@sandipego Odjavljujemo se ❤️ Volimo vas #problemi ♬ Perfect - Ed Sheeran

Influencer ima i YouTube kanal pod nazivom Pego Family, na kojem ima gotovo 35.000 pretplatnika.

Sudjelovao u Plesu sa zvijezdama

Osim svojim objavama na društvenim mrežama, Sandi je privukao pažnju i sudjelovanjem u prošloj sezoni showa Ples sa zvijezdama. Mentorica mu je bila Helena Janjušević, a tijekom snimanja showa često su snimali zabavne trenutke i objavljivali ih na društvenim mrežama. 

Sandi i Helena u showu su stigli do polufinala s Valentinom Walme i Pedrom Soltzom, Paulom Jeričević i Filipom Vidovićem te Jelenom Perić i Markom Mrkićem. Pobjeda je Sandiju i Heleni naposljetku izmakla za dlaku te su u finalu završili na drugom mjestu, tik iza Pedra i Valentine.

"Kad su me pozvali na audiciju bio sam pomalo uplašen, ali istovremeno sretan jer ako se netko voli gibati onda sam to ja. Nitko, ali nitko osim mentora i zvijezda nije svjestan kroz što smo sve prolazili i koliko smo se odricali. Naš život je bio na pauzi, zaboravite sve što imate u svom životu dok stupite korakom u ovu avanturu, a pogotovo ako ulazite sa srcem gdje želite dati 100% sebe.

Ne mogu reći da nisam pomalo tužan što prvenstveno vama nisam digao taj pehar, ali isto tako mogu reći da je moje srce kao svemir čitajući sve te vaše komentare i poruke, toliko podrške, ljubavi, energije, pozitive, digli smo Hrvatsku na noge i stavili pehar na vaša srca, hvala svima na tome", poručio je Sandi nakon ispadanja iz showa.

Pročitajte više