Vedran iz Jokera otišao s 0 eura. Namučilo ga pitanje o domaćem glumcu

Foto: Press

Današnji natjecatelj kviza Joker Vedran Jakovljević kući je otišao praznih ruku. Iako je na sedmom pitanju uspio dosegnuti iznos od 15.000 eura, netočni odgovori na pitanja koja su uslijedila rezultirali su time da je pao na nula eura.

15.000 eura donio mu je točan odgovor na pitanje o legendarnom strip junaku. "Koji instrument hobistički svira strip junak Dylan Dog?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: A) trubu, B) obou, C) fagot i D) klarinet. Točan odgovor bio je D.

Prvo pitanje na koje je netočno odgovorio bilo je o domaćem glumcu. "U prvoj postavi kojeg benda je krajem 1985. godine bio glumac Alen Liverić?" A) Laufer, B) Termiti, C) Denis&Denis i D) Let 3. Vedran je pozvao u pomoć brata Igora, no na kraju se odlučio za odgovor C, dok se točan skrivao iza odgovora A.

Netočnim odgovorom na devetom pitanju, nastavio se niz netočnih odgovora, a budući da nije imao više jokera, samo je padao na ljestvici osvojenog iznosa te je na koncu dospio na nulu. Nije mu išlo ni na posljednjem pitanju. "Što je 1884. godine izmislio kanadski farmaceut Marcellus Edson, zauvijek promijenivši svijet gastronomije? A) maslinovo ulje, B) biskvit, C) maslac od kikirikija ili D) šlag. Točan odgovor bio je C, no Vedran se odlučio za D) te kući otišao s 0 eura.

Pročitajte više