Tko je seksi glumica kojoj je vjerovao najveći narko boss na svijetu i kojoj se divi Sean Penn

Foto: Instagram

SEAN PENN se nakon raskida s Charlize Theron vratio svom starom životu koji uključuje razne poroke i mnogo žena. No, jedna žena povezana s njim trenutno je najzanimljivija javnosti.

Riječ je o Kate del Castillo, meksičkoj glumici najpoznatijoj po ulogama u sapunicama. Naime, Sean Penn je napisao priču za "Rolling Stone" o svom putovanju u Meksiko i susretu s El Chapom Guzmanom, narko-šefom koji je nakon toga uhićen.

El Chapo je želio da priča o njegovom životu bude ispričana javnosti, no vjerovao je samo spomenutoj Kate del Castillo, piše Daily Mail. Ona je jedina prisustvovala razgovoru između slavnog glumca i El Chapa. Također, upravo su njeni poslovni agenti dogovarali snimanje biografskog filma o njemu.

Iako većinom nepoznata široj javnosti, barem dosad, Kate del Castillo vrlo je poznata u svojoj zemlji, a Hrvati su je upoznali u nekoliko meksičkih sapunica u kojima je glumila.

Osim angažmanima u telenovelama istaknula se i javnim djelovanjem za zaštitu životinja, govorenjem o teškoćama svoje domovine i nepravdama vlade, a izgleda da je održavala i odnos pun povjerenja s El Chapom Guzmanom.

Navodno su razmjenjivali pisma tijekom njegova boravka u zatvoru 2014. godine, a nakon što je pobjegao El Chapo je želio i dalje održavati komunikaciju s lijepom glumicom.

Sean Penn i Kate del Castillo navodno su zaključili da bi bilo prezahtjevno snimiti film o El Chapu te su odlučili surađivati na autorskom članku za "Rolling Stone". El Chapo je pristao uz del Castillin nagovor, što se pokazalo skupim za njegovu slobodu. Dijelom zahvaljujući tom članku, El Chapo je ponovno uhićen. Čini se da ga je zaluđenost odvela u zagrljaj policije umjesto u onaj meksičke ljepotice. 

Pročitajte više