Severina je s obje sestre u lošim odnosima, jedna joj nije došla na svadbu s Igorom

Foto: Marko Prpic/Nino Strmotic/Pixsell

HRVATSKU je danas iznenadila vijest da je Severinu Vučković danas policija dočekala na aerodromu zbog prijave koju je protiv nje podnijela njezina sestra Marijana Vučković-Popović.

Severinin tim je za Index potvrdio događaje, ali navode da je Marijana ta koja je napala Severinu i ozlijedila je.

"Severina je saslušana u PU zagrebačkoj zbog prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno.

Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", rekli su za Index iz Severininog tima.

Tko je Marijana Vučković-Popović?

Marijanu Vučković-Popović javnost je upoznala kada je 2010. godine prosvjedovala zbog gradnje jednog trgovačkog centra u Splitu. Marijana je tvrdila je da je dio zemljišta na kojemu se izgradio centar vlasništvo njezine obitelji i da se objekt gradi nezakonito. Mediji su tada pisali da je Marijana zamjerila Severini jer se nije uključila u borbu te da joj je pjevačica tom prilikom rekla da je to ne zanima.

Ipak, sestre nisu bile u lošim odnosima do nedavno.

Marijana se znala družiti sa Severinom i njezinim bivšim suprugom Igorom, a javno je podržala sestru u borbi za skrbništvo nad Aleksandrom. Marijana je u tom periodu živjela u Srbiji.

"Uskraćena sam kao teta da barem ponekad vidim Aleksandra dok boravi kod tate u Beogradu. Kome da se ja žalim na Milana Popovića, koji sud bi uvažio moju žalbu? O Milanu sam imala lijepo mišljenje sve dok nije izgubio mušku hrabrost i odlučio da ne želi biti uz moju sestru i njihovog sina", rekla je Marijana 2016. godine.

Ipak, izgleda da se između sestara nešto promijenilo.

Marijana je inače majka Mije Popović, Severinine nećakinje s kojom je pjevačica u sjajnim odnosima. 

Starija sestra Zdenka Severinu je javno prozivala u medijima

Severinina najstarija sestra Zdenka u javnost je dospjela 2015. godine, kada se Severina udala za Igora. Zdenka je novinarima tada rekla da nije bila na svadbi svoje sestre, i to iz pijeteta prema žrtvama Domovinskog rata.

"Točno je da nismo prisustvovali toj estradnoj šaradi i nikada to ne bih učinila. Moja sestra je odgajana u duhu katoličanstva, u moralnoj hrvatskoj obitelji, a za ovo što sada radi,odgovorni su drugi.

Mi smo sahranjivali obiteljskog prijatelja, ubijenog zbog ćiriličnih tabli u Vukovaru koji je rušen rukom ljudi koji su nas ugnjetavali u užasnom ratu i tijekom proteklih 50 godina, a tim istim pismom pisalo se o Severininoj srpskoj svadbi. Rekla sam i ponovit ću, užasnuti smo i zgroženi tim činom i ne želim više uopće govoriti o toj temi", rekla je Zdenka Žunić tom prilikom. 

Severina joj ništa nije javno odgovorila.

 

Pročitajte više