Tko je suprug Tiffany Trump? Nasljednik je konglomerata teškog više milijardi dolara

Foto: Instagram/Profimedia

TIFFANY TRUMP udala se u subotu za milijardera Michaela Boulosa.

>>Tiffany Trump udala se za 25-godišnjeg milijardera

Par se zaručio u siječnju ove godine, a u vezi su bili od ljeta 2018. Boulos, nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanonu, odrastao je u Nigeriji, a u SAD se preselio nakon što je upoznao Tiffany. 

Michael je pohađao školu Lagos u Nigeriji, a potom Sveučilište u Londonu, gdje je studirao poslovno upravljanje i financije. Diplomirao je 2018. godine.

Dvije godine prije magisterija Michael je imenovan zamjenikom direktora konglomerata SOCA Nigeria, aktivnog u proizvodnji namještaja i dizajnu interijera, montaži i distribuciji automobila, proizvodnji električne energije, maloprodaji i trgovini, prenosi HollywoodLife. Tada je Michael imao samo 19 godina.

Godine 2019. Boulos je postao direktor Fadoul grupe, kao i menadžer za razvoj poslovanja u tvrtki Royalton Investment u Londonu. Nakon što je prohodao s Tiffany, Michael je zbog posla živio na relaciji SAD - London. 

Bogatstvo Michaela Boulosa procjenjuje se na oko 20 milijuna dolara, piše The Sun.

Tiffany i Michael vjenčali se nakon četiri godine veze

Podsjećamo, Tiffany Trump i Michael vjenčali su se u subotu na imanju Mar-a-Lago na Floridi. 29-godišnja Tiffany nosila je vjenčanicu koju je dizajnirao ugledni libanonski modni dizajner Elie Saab, a Michael je za svoj poseban dan odjenuo crno odijelo, bijelu košulju i leptir-mašnu. U crnom odijelu stigao je i Donald Trump, koji je svoju kćer ponosno odveo do oltara.

Tiffany i četiri godine mlađi Michael Boulos zaručili su se u siječnju ove godine u vrtu Bijele kuće. "Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene s obitelji u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom", napisala je tada Tiffany te dodala kako je par uzbuđen zbog svog idućeg poglavlja.

Pročitajte više