Tko je supruga Ivana Turudića? Često se zajedno pojavljuju u javnosti

Foto: Sanjin Strukic/Marko Prpic/PIXSELL

Ivan Turudić ovih je dana top tema u medijima zbog poruka koje je izmjenjivao s Josipom Pleslić (prije Rimac). Poruke koje su si njih dvoje pisali preko mobitela postale su tema sprdnje na društvenim mrežama, a fora na račun dopisivanja je bezbroj.

Neki su se na Twitteru šalili da će Turudiću njegova supruga Tatjana sigurno zamjeriti zbog poruka koje su izašle u javnost.

Turudić je, inače, s Tatjanom Pavelić Turudić u braku dobio dvoje djece - sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju. Tatjana radi kao ginekologinja u bolnici Sveti Duh. Sa suprugom se često pojavljuje u javnosti. 

Supružnici su zajedno obilazili evente pa su jednom prilikom snimljeni u Muzeju za umjetnost i obrt na predstavljanju monografije Šezdesete u Hrvatskoj - Mit i stvarnost. Zajedno su bili i na promociji knjige Luke Modrića Moja igra.

Podsjećamo, sadržaj mobitela Josipe Pleslić (prije Rimac), koje je USKOK zaplijenio, svjedoči da su tijekom godina, sve do njezina uhićenja 29. svibnja 2020. godine, sudac Turudić i ona razmijenili više stotina poruka i telefonskih poziva te se susreli više puta. Prepiska pokazuje i da te susrete nije inicirala samo ona, već i on, i to čak više nego ona.

Pročitajte više