Tko je supruga Peđe Grbina? Za njihovu vezu saznalo se prije osam godina

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin ovih je dana u fokusu javnosti, posebno nakon jučerašnje press konferencije na kojoj je otkrio da će se njihova koalicija zvati Rijeke pravde. "Naša koalicija zvat će se Rijeke pravde. A rijeke pravde dolaze 17. travnja, u proljeće, Hrvatska će nakon tog dana biti bolja", poručio je.

Grbin funkciju predsjednika SDP-a obnaša od listopada 2020. godine, a velika podrška u karijeri mu je njegova supruga Altana Ati Hodžić, s kojom se vjenčao 2017. godine. Vijest o vjenčanju 44-godišnjeg političara i deset godina mlađe Altane na Facebooku je tada objavila Grbinova stranačka kolegica Sabina Glasovac.

Njihova veza otkrivena je u kolovozu 2016. kad su uhvaćeni zajedno u romantičnoj šetnji Pulom, a Grbin o njoj nije želio javno govoriti. O samozatajnoj Altani se malo zna, a domaći mediji pišu da radi kao medicinska sestra na Rebru u Zagrebu. Godine 2021. dobili su sina.

Podsjećamo, Peđa Grbin je prije tjedan dana na presici SDP-a izjavio da će predsjednik Zoran Milanović biti kandidat za premijera i nositi listu u prvoj izbornoj jedinici. Reakcije se otad ne stišavaju.

Pročitajte više