Tko je sve na listi? Ovo su najbolje fotke slavnih faca na Instagramu

Foto: Instagram

KROZ CIJELU godinu smo budnim okom pratili uspone i padove slavnih faca, čitali o njihovim životima i brinuli o njihovim problemima, no sada je vrijeme da im se svi zajedno nasmijemo. Ovo je top lista najboljih fotki s Instagrama 2015.

Predsjednik Obama jako je popularan ove godine. Ovu fotku nije postao sam Obama, no postala je internetski hit. Podijelila ju je pjevačica Cheryl Fernandez Versini i napisala da ona upravo tako izgleda dok preko mobitela razgovara s odvjetnikom.


Nakon što je primila niz kritika na svoju žutu haljinu koju su mnogi uspoređivali s žumanjkom jajeta, pizzom i palačinkom na MET gala večeri, Rihanna je prihvatila šalu na svoj račun i objavila šalu koja je kružila Internetom. 

Instagram lista ne može proći bez Kim Kardashian. Ova urnebesna fotografija zapravo prikazuje voštanu figuru zgodne supruge Kanyea Westa kako radi selfi ispred projekcije Eiffelovog tornja.

Pohvalila se i starom fotografijom na kojoj se s prijateljicama prerušila u Spice Girls. Kim je bila, a tko drugi nego Victoria Beckham, što je sama Posh Spice proglasila "genijalnim“.

Izrazi lica Care Delavingne su neprocijenjivi, a takva je i ova fotografija koja uspoređuje svoj "običan" i "dotjerani" izgled.

Dizajner Marc Jacobs je prilično nepromišljeno objavio selfe i napisao "Probaj me ako želiš“. Ubrzo je shvatio kako je to bila pogreška pa je sliku izbrisao, ali je javnost i dalje o tome brujala. Modni dizajner je svemu stao na kraj kada je objavio novi selfie na kojem nosi majicu s natpisom upitnog  selfija.

Ni sveprisutna Adele nije uspjela pobjeći šalama na svoj račun. Tako su Internet preplavile fotografije  koje uspoređuju njezino telefoniranje u spotu za "Hello“ s onim Lionela Richieja.


Osim što je s ponosom pokazala stražnjicu, Kylie Jenner je prizor "začinila“ srednjim prstom između nogu. Hvala ti na ovoj fotki, Kendall!


Posrnula Kate Moss u moru s čašom za šampanjac i cigaretom? Samo ako je to scena sa seta filma Ab Fab. Fotku je objavila Edie Campbell.


Titula za najslađu fotku iz prošlosti pripala je Justinu Bieberu za fotografiju njega i Selene Gomez dok su još bili ludo zaljubljeni.

Pročitajte više