Tko je tip zbog kojeg su Kursadžije jedna od najbolje ocijenjenih serija na IMDb-u

Screenshot: YouTube

KURSADŽIJE, srpsko smeće od serije u rangu najjadnijih uradaka koje imamo u Hrvatskoj, od jučer je jedna od najbolje ocijenjenih serija na IMDb-u. 

>>Srpsko smeće od serije preko noći došlo do ocjene 9.9 na IMDb-u. Priča je sve

Za par dana Kursadžije su na IMDb-u dobile više od 15 tisuća desetki na IMDb-u, zahvaljujući mladom srpskom YouTuberu Mariju Vreći koji je i sam hejter spomenute serije. Kako smo pisali, Vrećo je Kursadžijama posvetio nekoliko dana života i stalno pozivao svoje pratitelje da odu na stranicu IMDb-a i udijele desetku seriji. Njegovi pratitelji su napravili i više od toga - osim što su Kursadžijama dali desetke, napisali su i stotine pisanih recenzija u kojima humor u seriji uspoređuju s najvećim dostignućima komedije u povijesti ljudskog roda.

Tko je Mario Vrećo?

Kada se spomenu YouTuberi, prosječnom Balkancu se diže kosa na glavi. Često i s razlogom. Međutim, ovaj mladić i nema puno dodirnih točaka s Omčom, Bakom Prasetom i sličnim likovima.

Mario Vrećo vlasnik je istoimenog kanala na YouTubeu koji prati 145 tisuća pratitelja. Na svom kanalu većinom se bavi komentiranjem društva u kojemu odrastaju njegovi vršnjaci na Balkanu te na duhovit način kritizira starlete, reality programe, Instagram zvijezde, pa čak i Željka Mitrovića. Posebna su mu poslastica teoretičari zavjera.

Iako dijeli prezime s poznatijim Božom, nekoliko je puta naglasio da nisu u rodu.

Mario Vrećo kao i većina YouTubera prodaje svoje majice, a osim YouTubeom, bavi se i modelingom. Često se šali na račun svog izgleda te otvoreno govori o albinizmu. Osim na YouTubeu, može ga se vidjeti i u brojnim reklamama velikih firmi poput teleoperatera, proizvođača kondoma i u videospotovima.

Pročitajte više