Tko je zapravo seksi Maja Bajamić, pobjednica TLZP-a?

Instagram

MAJA Bajamić na javnoj se sceni pojavila 2011. godine u showu "Hrvatska traži zvijezdu". Glas i stas prelijepe Splićanke zapeo je oči i uši publike i žirija, ali je Maja završila natjecanje prije finala. Goran Lisica Fox tada joj je rekao da se pripremi na siromaštvo zbog vrste glazbe koju izvodi, ali da će zbog svojih kvaliteta sigurno jednog dana uspjeti. Maja je tom prilikom rekla da nikad neće pjevati po svadbama te da će sa svojim bendom izvoditi autorske pjesme.

Nakon showa "Hrvatska traži zvijezdu", Maja je nestala s javne scene. Kao i većina natjecatelja u emisijama ove vrste, Maja je pala u zaborav, a u središte pozornosti vratila se tek pet godina kasnije, kada je postala pjevačica grupe Teška Industrija.

"Velika je čast i zadovoljstvo postati dijelom ovog benda, čijim sam se dijelom osjetila već na prvoj zajedničkoj probi, koja je bila pravi užitak, jer smo 'kliknuli' - glazbeno, energijski i ljudski - što je za mene neprocjenjivo. Iskreno se radujem budućnosti, novom ruhu koje će dobiti ovaj bend, snimanjima i radu s vrhunskim glazbenicima i umjetnicima, koncertima i svemu što nas čeka. Sretna sam, ponosna i spremna dati najbolje od sebe za ovu svoju novu (glazbenu) obitelj. Dugogodišnji se trud, rad, odricanja i žrtva uvijek isplati i prepozna - to je ono što me najviše raduje. Teška industrija - jer onoj 'lakoj' nikada nisam i neću pripadati", izjavila je Maja Bajamić tom prilikom.

Ipak, iz Teške Industrije je otišla nakon samo pet mjesec i tom prilikom rekla da je vrijeme za solo karijeru.

Solo karijeru je započela te snimila nekoliko pjesama koje su prošle kao ispod radara. Budući da se nije odala lakim notama, polucajkama i skidanju na Instagramu, nije joj pošlo za rukom da postane popularna.

Onda se sve promijenilo. Prvo je postala članica žirija u showu "Zvijezde", a onda je pokazala sve što zna u showu "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je iz tjedna u tjedan pokazala sve što zna i može.

Pročitajte više