Tko je zaručnik Sonje Kovač? Spojila ih ljubav prema putovanjima i pokeru

Foto: Instagram

SONJA KOVAČ i njezin zaručnik Goran Mandić čekaju svoje prvo dijete. Par se u ožujku prošle godine zaručio na Maldivima, i to na desetu godišnjicu veze. 

"Ja sam zapravo znala da će se to jednog dana dogoditi. To je normalno kad smo dugo zajedno i nama je samo bitno da se volimo", rekla je tada Sonja za InMagazin i otkrila da je Goran planirao zaruke čak godinu dana. 

"Ukrao mi je jedan prsten iz moje sobe, nije ih više htio uzeti da ne bih skužila, pa ga je nosio u draguljarnice da bude točna veličina. Nisam mislila da može tako skrivati stvari od mene", ispričala je. Godinu dana ranije govorila je da joj svadba nije toliko bitna.

 "Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a ultimativni cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti", rekla je tada.

Goran je uspješan igrač pokera

Gorana i Sonju spojila je ljubav prema pokeru i putovanjima. 

Goran je, inače, jedan od najuspješnijih igrača pokera u Hrvatskoj. Prema podacima na stranici CardPlayer, dosad je na turnirima osvojio više od dva milijuna dolara, a najviše je zaradio ove godine na turniru u Barceloni, kada je na Texas Holdemu osvojio 452 tisuće dolara. 

Sonja je dečka dugo skrivala od javnosti, a kasnije je na društvenim mrežama počela objavljivati zajedničke fotografije s putovanja.

"Sretan rođendan muškarcu koji učini da moj tlak raste. Imaš mene, tako da ne znam što bi drugo mogao poželjeti! Volim te uvijek", poručila mu je putem Instagrama prije dvije godine za Goranov rođendan.

Podsjećamo, Sonja je na društvenim mrežama objavila da će postati majka. "Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme", napisala je influencerica uz snimku s pozitivnim testom za trudnoću.

Pročitajte više