Tko je žena Domagoja Vide kojoj su ukrali nakit u vrijednosti od 4.5 milijuna kuna

Foto: Instagram

HRVATSKE medije preplavila je vijest da su hrvatski nogometaš Domagoj Vida i njegova supruga Ivana opljačkani te da im je iz kuće ukraden nakit u vrijednosti od 4.5 milijuna kuna. 

Da je hrvatski nogometaš opljačkan, potvrdili su i susjedi koji su jučer kod urbane vile bračnog para Vida vidjeli i Domagoja Vidu, a o pljački je izvijestio i BN Sports. Vida je, naime, jučer trebao stići u Atenu i potpisati ugovor a AEK-om, no Grci su rekli kako je zbog pljačke morao ostati u Hrvatskoj.

Iz AEK-a su rekli da je Vida morao odgoditi dolazak zbog postupanja policije oko pljačke. 

Ivana i Domagoj u braku su od 2017. godine

Domagoj i Ivana Vida (djevojački Gugić) u braku su od 2017. godine, a njihova veza traje od 2014.

Ivanu Vidu hrvatska je javnost prvi put upoznala iste godine kad je, tada još pod djevojačkim prezimenom Gugić, postala Miss Dalmacije.

Nekoliko mjeseci kasnije postala je Kraljica Hrvatske, a neposredno nakon toga priznala je da je u vezi s Domagojem Vidom. Otkrila je tada da su "nikad sretniji i jako zaljubljeni" te da održavaju vezu na daljinu jer je on tada igrao za Dinamo Kijev.

Upoznali su se u noćnom klubu, a Vida je tada plavokosu Ivanu osvojio svojom iskrenošću. Početkom rujna 2015. ona i Domagoj dočekali su sina Davida. Ponosni otac prisustvovao je porođaju. U lipnju sljedeće godine vjenčali su se u crkvi Uznesenja Marijina u Umagu. 

Izazvala je velik interes 2018. godine

Ivana Vida izazvala je velik interes javnosti 2018. godine kada su Vatreni osvojili srebro u Rusiji. Supruga Domagoja Vide nije skrivala da voli skupocjene torbe i cipele, ali i nakit koji se vidio na njezinim fotkama na Instagramu.

2019. godine veliku je pažnju privukla zlatna maska za iPhone koju je Vida poklonio supruzi.

Maska, koju je Vida objavio na svom Instagramu, bila je napravljena od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se vidio lik Domagoja i njegovog sinčića Davida uz posvetu "Mama, volimo te".

Inače, slične personalizirane zlatne maske za taj tip iPhonea na internetu se mogu pronaći po cijeni od vrtoglavih skoro 20 tisuća kuna pa se čini da naš nogometni reprezentativac nije štedio na svojoj supruzi.

Ivani je Domagoj u nekoliko navrata poklanjao i skupocjene automobile.

 

Pročitajte više