Tko je žena zbog koje je Smith udario Rocka? Kosu gubi zbog borbe s alopecijom

Foto: Instagram

NA OVOGODIŠNJOJ ceremoniji dodjele nagrada Oscar Will Smith, koji je dobio zlatni kipić za najbolju glavnu mušku ulogu, fizički je napao voditelja, komičara Chrisa Rocka. Razlog je taj što se Rock našalio na račun izgleda glumčeve supruge Jade Pinkett Smith.

"Alopecija i ja ćemo biti prijateljice... I točka"

Komičar je Jadu Pinkett Smith, koja je kosu izgubila zbog autoimune bolesti alopecije, usporedio s G. I. Jane iz istoimenog filma. G. I. Jane tumači Demi Moore, koja je za tu ulogu obrijala glavu.

Jada je prije tri godine otkrila da se bori s alopecijom, od koje ispada kosa.

Sudeći prema njenom Instagram profilu, glumica i voditeljica se s gubitkom kose dobro nosi. "Alopecija i ja ćemo biti prijateljice... I točka", napisala je uz jednu objavu, a njeni su je obožavatelji zasuli komplimentima: "Nema veze imaš li kose ili ne, ti si jedna od najljepših osoba na svijetu", "Svakako si predivna", "Prava ljepotica."

Uspješna glumica i utjecajna voditeljica

Jada Pinkett Smith rođena je 1971. godine u Baltimoreu u obitelji afričko-karipskog porijekla. Prvu zapaženu ulogu ostvarila je 1991. u sitcomu A Different World, a 1996. godine glumila je u hit komediji Luckasti profesor (The Nutty Professor).

Od 2018. godine Pinkett Smith ima svoj vlastiti show Red Table Talk. U njemu su ona i njena majka ugostile brojne holivudske zvijezde.

Časopis Time ju je prošle godine uvrstio u izbor 100 najutjecajnijih žena na svijetu.

Pročitajte više