Tko su bolje polovice Leta 3? Jedna je poznata glazbenica, o drugoj se malo zna

Foto: Srećko Niketić/Sanjin Strukić/PIXSELL

LET 3 sinoć se plasirao u finale Eurosonga, a s glavnim akterima grupe Prljom i Mrletom u Liverpoolu su slavile i njihove partnerice, koje su im došle dati podršku.

Tko su žene koje su osvojile srca letovaca? Jedna je poznata akterica na umjetničkoj sceni, a druga se drži dalje od očiju javnosti.

Mrle i Ivanka

Poznato je da su Mrle i njegova partnerica Ivanka Mazurkijević u vezi već više od 12 godina. Imaju kćer Evu, za koju su često u intervjuima naglašavali da je njihov ponos, a imala je glavnu ulogu u njihovom videospotu za pjesmu Seagull.

Upoznali su se tijekom pripremanja provokativne predstave Kiklop Scene Velika Gorica, u kojoj je nastupao Let 3. Svadbu su odgađali nekoliko puta, a posljednji put to su učinili 2021. kad su morali odgoditi vjenčanje jer je Ivanka bila pozitivna na koronavirus.

Ivanka je glazbenica i pjevačica grupe Stampedo te je nastupala u serijama Dobre namjere i Odmori se, zaslužio si. S Mrletom je snimila nekoliko spotova i album za djecu Kišni razdraganci.

Prlja i Marija

Dok je Ivanka poznata na domaćoj sceni, Prljina samozatajna supruga drži se dalje od očiju javnosti. Marija Prodanović došla je s kćerima u Liverpool kako bi podržala supruga, a pao je i poljubac za sreću uoči koncerta.

Izgleda da je poljubac zaista i donio sreću jer Let 3 ove subote nastupa u finalu Eurosonga.   

Pročitajte više