Tko su neopjevani heroji ovog Božića? Uključite se u natječaj i osvojite mobitel!

Foto: Press

Globalni tehnološki brend HONOR ovih blagdana slavi "neopjevane heroje" Božića. Ovi pojedinci, često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek bitni, posvećeni su radu i brizi za druge, a njihova važnost posebno dolazi do izražaja za vrijeme ovog najljepšeg i najčarobnijeg razdoblja u godini. HONOR je upravo njima posvetio dirljivi blagdanski video koji je podsjetnik na nesebičnost i brigu koju utjelovljuju ovi pojedinci i kojima tehnologija omogućuje povezanost s njihovim najmilijima, kada su odvojeni, posebice tijekom prosinca.

HONOR Hrvatska, u čast svima njima, na društvenim mrežama poziva korisnike da se uključe u nagradni natječaj, da nominiraju i glasaju za svoje skrivene heroje. Upravo će nominirana osoba imati priliku osvojiti nagradu, HONOR 90 Lite koji će im i ovih blagdana pomoći da ostanu povezani.

Kako sudjelovati? Zaprati službene Facebook i Instagram kanale HONOR Hrvatska i: 

1. Pronađi objavu "neopjevani heroji"

2. Označi svog "neopjevanog heroja" u komentarima

3. Podijeli zašto je baš ta osoba tvoj neopjevani heroj!

Prijave će se prihvaćati od službene objave "Neopjevani heroj" 04.12.2023. do 18.12.2023. do 23:59 sati. Na datum 20.12.2023. najkreativniji komentar koji je ispunio tražene uvjete smatrat će se pobjedničkim, a "Neopjevani heroj" iz pobjedničkog komenatara dobit će nagradu, a osvojit će HONOR 90 Lite pametni telefon.

Kampanja je prilika da se oda priznanje herojima koji su svakodnevno među nama i koji blagdane čine još ljepšima. Pridružite se HONOR-u u proslavi dobrote i velikodušnosti. 
HONOR To Be With You!

Za više informacija i kako sudjelovati u ovogodišnjoj kampanji posjetite HONOR online.

Facebook

Instagram

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Pročitajte više