Tko tu koga: Miss Hrvatske nije u vezi s Baretom nego Josipom Šelendićem

PRVO je bio u vezi s dvije missice i manekenkom, a onda je ušao u vezu s Miss Hrvatske Josipom Kusić. Sin poduzetnika koji je središnjem zagrebačkom trgu vratio velebni spomenik, Josip Šelendić, poput njegovih jako dobrih prijatelja Davora Bienenfelda i Azera Berbera i on voli manekenke. Podsjetimo, Bienenfeld je bio u vezi s manekenkom Majom Cvjetković, a dotični Šelendić je prije Kusićke i Kodžomanice bio s missicama Andreom Ćupor i Ivanom Paris.

Josipa i Goran čak nisu ni prijatelji

Iako se nedavno Josipu Kusić povezivalo s rokerom Goranom Baretom, missica ipak nije zaljubljiva u umjetnike već u poduzetnike. I tako je Extra s pričom o poduzetniku demantirala Story koji je naveo kako je Josipa u vezi s umjetnikom. Nagađanja da su zajedno Josipa je nerado potvrdila jer "inače svoj privatni život ne voli iznositi u javnost". Index je doznao kako su njih dvoje dva mjeseca u vezi a tijekom tog vremena viđeni su u mnogobrojnim zagrebačkim restoranima, najčešće srijedom u njegovom Maredu iako znaju skoknuti i do Ritza čiji je Šelendić suvlasnik.

"Što se tiče Gorana, to su potpune gluposti. On i ja čak nismo rekla bih ni prijatelji. Cijeli svoj život slušam Majke i očito me netko, ne znam čime izazvan, stavio u kontekst njegove djevojke", rekla je Josipa Extri, te o Josipu Šelendiću nadodala: "Šelu poznajem dvije godine i poznavala sam ga prije nego sam postala Miss Hrvatske. Družimo se, lijepo nam je i to je sve što ću reći o tome", o "Šeli" je rekla missica koja ipak nije željela komentirati sve njegove veze s manekenkama i missicama.

G.P.
Foto: Saša Midzor Sučić/Cropix

Pročitajte više