TLZP Pobjeda Ane Gruice šokirala gledatelje: "Najnepravednije glasanje u sve 4 sezone zajedno"

Foto: Facebook

ANA GRUICA u jučerašnjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" odnijela je pobjedu, no kritičare ne da nije ušutkala nego nikad nisu bili glasniji.

Hologramskom izvedbom dueta Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika Gruica je osvojila simpatije žirija i kolega, no naišla na lavinu žestokih kritika na društvenim mrežama.

"Olivera si sjajno skinula, jedan mladi, vitki Oliver, moram priznati da je sad puno zgodniji. Dvornik je došao s jednim gardom, ja bih mu to još malo stavila ramena, ali inače sve je savršeno", poručila joj je Sandra dok je Tomo bio fasciniran maskom te je izjavio kako je ovaj nastup s pjesmom "Nadalina" za njega bio povratak u djetinjstvo.

No, gledatelji se ne slažu, a mnogi su glasanje nazvali namještenim. "Ženska je svaki tjedan uvjerljivo najgora, a žiri je gura i gura, danas pobjeda", "Ne gledam više, sram vas može biti koliko degradirate Nives i Maria. A Navojec me je jako razočarao", "Ovo večeras je bilo najgore i najnepravednije glasovanje u sve četiri sezone zajedno", samo su neki od komentara.

S druge strane, Ana Gruica svojim nastupom je zadovoljna. "Za nepovirovat dok čovik sam sebe gleda u ogledalo… Barba Borise, bila mi je čast upoznati Vas 2005. na prvoj godini ADU-a. Pokoj Vam duši, ali kako sam samo guštala večeras! Ako ste bar malo i Vi "od gore" – zadatak i srce ispunjeno!", napisala je.

Pročitajte više