"To bi promijenilo tijek serije": Perry tražio da se ova scena izbaci iz Prijatelja

Screenshot: YouTube

Matthew Perry nije želio da se u seriji Prijatelji ni na koji način pokvari ljubavna priča Chandlera Binga i Monice Geller koja je osvojila srca obožavatelja diljem svijeta. Jedan dio iz scenarija, koji se tiče njihovog ljubavnog odnosa, zamolio je scenariste da izbace jer je računao da mu obožavatelji to nikad ne bi oprostili.

Naime, Lisa Cash se pojavila u petoj sezoni Prijatelja kao stjuardesa koja sreće Rossa (David Schwimmer) i Rachel (Jennifer Aniston) u epizodi The One in Vegas: Part 1. No, u nedavnom intervjuu za TMZ otkrila je da je zapravo trebala imati posve drugu ulogu u toj epizodi. Trebala je biti hotelska zaposlenica s kojom Chandler prevari Monicu.

Zahtijevao promjenu scenarija

Naime, u toj epizodi Chandler i Monica se posvađaju jer je ona bila na ručku sa svojim bivšim dečkom Richardom (Tom Selleck). 

"Bila sam gostujuća zvijezda i bila sam jako uzbuđena. Scena je bila kako su se Chandler i Monica svađali u Vegasu oko ručka s Richardom. U početku u našem scenariju Chandler odlazi u hotelsku sobu, naručuje poslugu u sobu i ja mu to donosim. Na kraju razgovaramo, smijemo se i zbližimo se. Chandler na kraju vara Monicu s mojim likom", ispričala je Lisa.

"Uvježbavali smo to sve. Dan prije nego što smo snimali, rečeno mi je da je Perry otišao do scenarista i rekao da publika nikada ne bi oprostila Chandleru što je prevario Monicu. Vjerojatno je bio u pravu. To bi vjerojatno promijenilo tijek serije i njegov karakter", dodala je.

Lisa: S Perryjem je bilo lako glumiti

Nakon Perryjevog zahtjeva scenaristima Lisina prvotna uloga je izbačena iz scenarija, odnosno prebačena je u ulogu stjuardese. Ipak, prisjetila se kako joj je bilo vježbati scenu s Matthewom.

"Osjećala sam se ugodno. Bio je tako simpatičan i gostoljubiv. Učinio je sve da se osjećam opušteno. Bilo mi je jako zabavno. Bilo je tako lako glumiti s njim", rekla je. 

Pročitajte više