"To je karma": Lovac koji je razbjesnio svijet fotkama s ubijenim lavom poginuo na bizaran način

Foto: Instagram

VETERINAR koji je razbjesnio javnost nakon što je objavio seriju fotografija na kojima pozira pored lava kojeg je netom ubio poginuo je nakon pada u provaliju tijekom lova. Službena izvješća pokazuju da je Luciano Ponzetto bio u lovu u planinama kad se poskliznuo na ledu i pao u provaliju Colle delle Oche nedaleko talijanskog grada Torina. Nedavno je taj 55-godišnjak bio u lovu po Kanadi, a u Italiju je došao loviti ptice. Ponzetto je razbjesnio ljubitelje životinja lani kad je objavio fotku na kojoj se smiješka od uha do uha pored lava kojeg je netom upucao, piše Daily Mail.

Zbog fotki je primao i prijetnje smrću, a iako je on tvrdio da nije napravio ništa pogrešno, na kraju je morao dati ostavku na mjesto medicinskog direktora uzgajivačnice pasa.

"Znam da nisam napravio ništa loše, kritiziraju me ljudi koji me ne poznaju. Oduvijek sam volio svoj posao i oduvijek sam volio životinje. Nastavit ću se baviti lovom sve dok se zakon ne promijeni", rekao je tada.

Oni koji su ga osuđivali sad tvrde da je njegova smrt djelo karme.

"Pozvale su nas gorske službe za spašavanje koje je pozvao netko tko se nalazio s njim u lovu. Njegovo tijelo je prevezeno helikopterom u lokalnu bolnicu. Izgleda da se poskliznuo i pao tijekom lova", izvijestio je glasnogovornik lokalne policije.

Prema izvještajima, Ponzetto je bio na mjestu mrtav. 

Pročitajte više