"To nije imao ni Tuđman": Kako izgleda vila u Zagrebu zbog koje se ljuti Vidojev otac

Foto: Instagram

OTAC Vidoja Ristovića, Viktor (poznatiji kao Miša Grof), optužio je snahu Nikolinu da joj je bitno "samo da se završi kuća" koju je s pokojnim suprugom započela graditi u Zagrebu.

"Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je završiti kuću, nije ona došla da da spomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želio najviše na svijetu. Pokušavao sam joj objasniti i rekao: 'Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti inzistirala da se završi, ona ga je ubila'", rekao je Miša u intervjuu za Republiku.

"Van pameti je u ovo nevrijeme zidati tolike kuće i ulagati u stotine kvadrata", dodao je.

"Sinu sam i ja davao novac, ali nisam računao na to da ona sve troši bez granica. Oni grade dvorac, pokojni Tuđman nije imao toliku kuću", zaključio je bijesni Miša Grof.

Pametna kuća sa samoodrživim vrtom

Pa o kakvoj to kući u Zagrebu govori Vidojev otac?

Vidoje i Nikolina su ne tako davno kupili kuću s bazenom u podsljemenskoj zoni koju su zatim krenuli renovirati. Plan je bio da se s obitelji presele iz Beograda u Zagreb. 

"U Zagrebu smo kupili kuću i uređujemo je. Meni i suprugu se činilo da je na neki način manja sredina pa je jednostavnije za odgoj i odrastanje djeteta. Nekako je prevagnuo Zagreb. Naravno, to ne znači da jednog dana svoje školovanje neće nastaviti negdje drugdje", rekla je Nikolina ranije o kući od 400 kvadrata s ukupnim zemljištem od oko 1600 kvadrata.

Bivša voditeljica je znala reći da će kuća biti "njihov mali raj" te da je ona zadužena za uređenje, a da Vidoje "može davati prijedloge".

"Postavila sam si i dodatne zadatke tako da s Mijom Kovačić, školskom kolegicom, radim neke adaptacije te rješenja poslovnih i privatnih prostora. Moram reći da uživamo u tome. Uglavnom, svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvježim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga mijenja", pojasnila je.

"Uglavnom, ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umjesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime", ispričala je i dodala: "Osmislili smo i samoodrživi vrt. Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posjedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da vrtlar dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javit ću vam jesam li u tome uspjela."

Tijekom renovacije Nikolina je s kćeri živjela u podstanarskom stanu. 

Pročitajte više