"Točno je da ga je vrijeđala, ali...": Patrijarh Porfirije nije prijavio Severinu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SRPSKI mediji objavili su da je Severina navodno prijetila patrijarhu Porfiriju te da ju je on, kako tvrde, prijavio DORH-u.

Srpski tabloidi, među ostalim, pišu da je Severina navodno patrijarha oslovljavala s pope. "Pope, pope, družiš se s krimosima", navodno mu je rekla, pišu Srbi.

Njena odvjetnica kaže da o prijavi nemaju saznanja. a tajnik Mitropolije zagrebačko-ljubljanske Bogoljub Ostojić demantira prijavu.

Tajnik Mitropolije zagrebačko-ljubljanske Bogoljub Ostojić otkrio je za Dnevnik Nove TV da je točno da je Severina vrijeđala patrijarha, ali nije točno da ju je on prijavio.

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš rekla je da se pjevačica i patrijarh osobno poznaju te da su bili u kontaktu, ali i naglasila da nemaju nikakvih saznanja o kaznenoj prijavi protiv pjevačice te je istaknula da ih iznenađuje da o tome pišu srpski mediji, a nitko od onih u Hrvatskoj nema informacija o tome.

Iz DORH-a su također rekli da nije održan sastanak s patrijarhom Srpske pravoslavne crkve, što su tvrdili neki srpski mediji.

Pročitajte više