Todorića ovo neće razveseliti: "Iznajmljuje se dvorac u Šestinama, vlasnik je morao žurno u London"

Foto: Index Oglasi/FAH

U MORU vijesti o Ivici Todoriću, uhapšenim direktorima te ostalim osumnjičenima u slučaju Agrokor, pronađe se mjesta i za (crni) humor. Tako se na Index Oglasima pojavio jedan prilično domišljat i zabavan oglas. Korisnik pod nazivom "Vrati_se_ivo" objavio je oglas koji je u kratko vrijeme skupio tisuće pregleda i stotine reakcija na Facebooku.

Oglas nosi naslov "Dajem u najam dvorac u Šestinama, oglas iz usluge, vlasnik u inozemstvu!", a korisnik kaže sljedeće:

"Iznajmljujem dvorac u Šestinama, odlično održavan. Daje se u najam za simboličnih 100.000 € zbog odsustva vlasnika koji je poslovno žurno morao u London. Eventualne goste molim za finoću i mir kakav ovaj dvorac i zaslužuje jer vlasnik ne želi policiju oko kuće zbog osobnih razloga. Plaćanje je moguće raznim načinima pa tako vlasniku pašu euri, kune, dolari, 'bosanske' marke, krivotvorena izvješća, konji, krave, magarci zbog ulaska u novi biznis! Nažalost, kuća je zauzeta ovih par dana zbog navale gostiju u plavom. Isto tako molim da ako netko pita što radite u dvorcu da kažete da ste prijatelji vlasnika tako da još jadan ne bi morao plaćati poreze, naknade i ostala sr*nja za iznajmljivanje. Hitno!"

Cijena iznosi 100.000 eura, a ne možemo ne primijetiti da bi oglas nešto realnije izgledao da je možda stavljena tražena cijena od 99.999,99 eura.  

Pročitajte više