Tom Cruise: Ne volim da mi itko pomaže pri kupnji božićnih poklona

SLAVNI holivudski glumac i istaknuti scijentolog Tom Cruise se potpuno prepustio božićnom ugođaju i otkrio američkim medijima da ne voli da mu se itko petlja u kupovinu božićnih poklona. 49-godišnji glumac ima biološku kćer Suri s Katie Holmes, te dvoje posvojene djece 19-godišnju Isabellu i 15-godišnjeg Connora iz braka s Nicole Kidman, te nikad ne šalje asistente u kupnju božićnih poklona.

"Povedem cijelu obitelj i poharamo dućane", priznao je Tom te opisao božićni ugođaj u svojoj kući: "Katie obožava blagdansko razdoblje i istinski uživa u dekoriranju kuće. Napravi pravi ugođaj, ovo joj je najdraže doba godine". Tom kaže da je i kćer pokupila maminu ljubav prema Božiću: "Suri se sva uživi. Obožava ukrašavati naš dom i jako je kreativna. Katie joj je nabavila sve potrebne alate za pravljenje ornamenata. Fantastično je".

Tom je također otkrio da nije smio reći svojoj 33-godišnjoj ženi za sve vratolomije u koje se upuštao tijekom snimanja novog nastavka "Nemoguće misije - Protokol duh": "Nisam htio da se brine. Pogotovo snimanje scene kad padam sa zgrade. Prvi put kad sam skočio, ostalo sam bez daha. Ali Katie zna da se trudim da sve bude što sigurnije".

Pročitajte više