Tončica Čeljuska pomladila se hijaluronskom kiselinom, tretman košta do sedam tisuća kuna



TONČICA ČELJUSKA svoj mladolik izgled može zahvaliti filerima hijaluronske kiseline. Priznala je to za Story i time demantirala pretpostavke da se koristila blagodatima botoksa. Ovaj tretman noviji je te je svrgnuo botoks s trona. Filerima hijaluronske kiseline koji se ubrizgavaju u lice, dobiva se mladolik i svjež izgled, kakav voditeljica ima.

"Nisam bila na botoksu. Riječ je o filerima s hijaluronskom kiselinom, koje sam dala ubrizgati u nazolabijalne brazde, koje su bile već prilično vidljive i činilo mi se da mi zbog toga usne idu prema dolje. Tek moji najbliži primijetili su malenu razliku, no da im nisam rekla, vjerojatno ne bi ni oni", izjavila je Tončica.

Iskrena voditeljica time je vješto izbjegla pretpostavke i napise o tome kakvom se zahvatu podvrgla. Tretman hijaluronskom kiselinom skoro je bezbolan, ne narušava prirodan izgled lica, već ga malo osvježi i daje mu mladolik izgled. "Ukoliko se dobro napravi, rezultati ovog zahvata mogu biti vidljivi i do godinu i pol dana. Ovisno o jedinicama i vrsti hijaluronske kiseline koja vam treba, cijene se kreću od 1800 - 7000 kuna", rekli su nam iz jedne zagrebačke poliklinike.

Pročitajte više