Toni Kukoč otkrio da mu se sin zaručio: "Rekla je 'da'. Dobro došla u obitelj"

Foto: Instagram

JEDAN od najvećih europskih košarkaša svih vremena, Toni Kukoč, na Instagramu je otkrio svojim obožavateljima da se njegov sin Marin zaručio. "Pitao ju je i rekla je da. Dobrodošla u obitelj", napisao je u opisu fotke na kojoj se vide njegov sin i djevojka sa zaručničkim prstenom.

"Čestitke i svako dobro budućim mladencima", "Sretno", "Mlada je lijepa i visoka", "Neka je sa srećom", "Sjajne vijesti, čestitamo", "Ponosni tata", "Sretni smo zbog vas", samo su neki od komentara njegovih pratitelja ispod objave koja je prikupila više od 1600 lajkova.

Inače, Marin je prvo dijete Tonija i Renate Kukoč. Još u djetinjstvu odlučio je krenuti očevim stopama, ali je nakon niza ozljeda morao odustati od velikog sna. Završio je studij na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania. Danas živi i radi u Chicagu.

Kukočeva kći Stela ranije se bavila odbojkom, a danas je trenerica odbojke. Završila je studij na Miami Universityju, a trenutno je na magisteriju na Roosevelt Universityju. Iako su djeca poznatog oca, njih dvoje se rijetko pojavljuju u medijima i nemaju otvorene profile na društvenim mrežama.

Pročitajte više