Tony Cetinski: Iza svih priča o meni stoji bolesna glava

"ZEZAJU me da sam fatalan, a ja bih prije rekao da sam magnet za luđake. Iza svih tih priča o meni stoji bolesna glava, a mi smo premala zemlja da se uvijek ne bi doznalo i čija je to glava", rekao je Tony Cetinski Jutarnjem listu, osvrćući se na priče koje ga prate posljednjih nekoliko mjesecu. Fotografije na kojima se vidi njegovo (pre)blisko druženje s plavušom u Njemačkoj nisu mu, kaže, ugrozile brak s menadžericom Ivanom Nobilo: "Lijepo nam je bilo prije, a lijepo nam je i u braku. Svakom bih poželio takvu ljubav".

Iako je medijima puno zanimljiviji njegov privatni život, Tony Cetinski doista se ima čime pohvaliti na poslovnom planu - prijateljstvo s Michaelom Boltonom donijelo mu je nove prilike van granica Hrvatske, snima se dokumentarac o njegovoj dugogodišnjoj karijeri, a uskoro će izdati i novi album. "Nakon godina truda, ulaganja i okupljanja sjajne ekipe, ja danas imam mnogo upita za inozemne koncerte i naravno da sam ponosan što je moj rad i talent prepoznat i izvan naših granica. U posljednje vrijeme dobio sam tri ponude inozemnih menadžera da me zastupaju za strano tržište, ali ću o tome još malo razmisliti", rekao je Tony u intervjuu za Jutarnji list, priznavši da počinje "novu fazu karijere".

"Tužan sam što se Porin od prestižne nagrade pretvorio u dosadnu televizijsku emisiju"

Kraljem ljeta izdat će novi album kojeg najavljuje pjesma "Umirem stoput dnevno", na kojoj su surađivali inozemni glazbenici. Tony je potvrdio kako će mu na novom albumu gostovati Dino Merlin, a unatoč tome što priznaje da je povlašten, barem kad je u pitanju odabir autora, ističe kako je domaća glazbena scena već neko vrijeme u otužnom stanju: "Većina ljudi kuka, ali malo tko ima volje išta napraviti da se nešto promijeni. Porin bi trebao biti važan, ali, nažalost, nije. Tužan sam što Porin više nije bitan i što se od prestižne nagrade pretvorio u dosadnu televizijsku emisiju".

Podsjetimo, Tony je prošle godine bio omiljena meta tabloida - prvo je, kako bi promovirao (ipak  propali) duet s Ivanom Banfić, inscenirao paparazzi fotke koje su implicirale da su protagonisti dueta nešto više od prijatelja, a onda je javnost nasmijavao saznanjima sudskog vještaka kojeg je unajmio kako bi dokazao da se ne nalazi na slikama s anonimnom plavušom.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više