Tony Parker: Mogli bismo se vratiti i dogodine!

TONY PARKER, zvijezda San Antonio Spursa i vodičkog kluba u kojem je s DJ Cut Killerom nastupio ovog petka te suprug slavne glumice Eve Longorije, u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrio je kako im se svidjelo u Hrvatskoj te kako bi se mogli vratiti dogodine.

"Okušat ću se u glumi, ali neću Evi krasti posao"

Slavni je par u petak navečer bio na romantičnoj večeri u Zatonu pokraj Šibenika. Iako se nisu htjeli fotografirati, Tony je s novinarima razgovarao o odmoru u Lijepoj našoj i poslovnim planovima nakon povratka u Ameriku. Surađivat će, kaže, sa svojim dobrim prijateljem DJ Cut Killerom kojeg poznaje već 12 godina, i to na animiranom filmu u kojem će "glumiti" i Parker. "Glumit ću trenera djece iz cijele Amerike, što je moja prva glumačka uloga i ne namjeravam Evi krasti posao", kroz smijeh je kazao Tony koji nije skrivao oduševljenje Jadranom. "Prije nego što sam znao da ću nastupiti u Haciendi, predložio sam Evi i društvu da bismo mogli ljetovati u Hrvatskoj. Toliko nam se svidjelo da bismo se možda mogli vratiti i iduće godine, ali o tom potom", kazao je košarkaš.

"I prije dogovorenog nastupa u Vodicama predložio sam Evi da dođemo ovamo"

"Uživali smo u svakom mjestu koje smo posjetili i trudili se upoznati sve o povijesti i znamenitostima vaše zemlje, a sigurno ste primijetili da je s nama svaki put bio i službeni vodič jer Eva na ljetovanju voli znati sve činjenice. Zbog toga je kupovala CD-e s glazbom, razne suvenire, poklone prijateljima, ali i neke poklone za sebe", dodaje Tony.

Tijekom odmora u Hrvatskoj društvo je proslavilo jedan rođendan, onaj Tonyjevog brata, te jednu godišnjicu, onu braka između Eve i Tonyja, za koju su od društva na poklon dobili sliku s hrvatskim motivima. "Ono što smo poklonili jedno drugom, ne zna čak ni ekipa iz našeg društva, no oni su se potrudili pa nas razveselili prekrasnom umjetničkom slikom s hrvatskim motivima", kazao je Tony i dodao kako će nakon Hrvatske krenuti za Pariz, nakon čega lijepa glumica leti u Los Angeles na nastavak snimanja "Očajnih kućanica".



Pročitajte više