Top 5 proizvoda SAN prirodne kozmetike

Foto: Press

SAN prirodna kozmetika se odlikuje inovativnim, dermatološki testiranim proizvodima sa 100% prirodnim sastojcima koji će se potpuno pobrinuti za sve potrebe vaše kože. Na kožu djeluju ciljanom sinergijom sastojaka s višestrukom funkcijom hidratacije, obnove i zaštite kože pa je njihovo djelovanje vidljivo ubrzo nakon korištenja. Kreme i serumi za lice su pogodne za suhu i normalnu kožu svih dobi. Novost je uljni gel koji, osim što čisti lice od nečistoća i mrtvih stanica kože, također hidratizira i obnavlja kožu lica. Za kožu kojoj je potrebna posebna pažnja i njega tu je hipoalergena Intenzivna krema sa suhu i osjetljivu kožu koja će nahraniti i umiriti crvenu i ispucalu kožu lica.

SAN FACE CARE BASIC Vitaminska krema za lice s uljima avokada i sjemenki grožđa

SAN FACE CARE BASIC Vitaminska krema za lice s uljima avokada i sjemenki grožđa je bogata krema namijenjena suhoj i normalnoj koži za intenzivnu njegu kože lica i vrata te za zaglađivanje prvih bora. Pregršt vitamina i antioksidansa iz kvalitetnih biljnih ulja i maslaca osiguravaju njegu i najzahtjevnije kože, te usporavaju njeno starenje. Vitaminski koktel hladno tiještenih ulja avokada i pšeničnih klica, te ulja sjemenki grožđa i badema nahranit će vašu kožu esencijalnim masnim kiselinama, antioksidansima i vitaminima. Steroli iz ulja avokada čine kožu glatkom poput bebine, daju joj baršunasti sjaj i štite od preuranjenog starenja. 

SAN CLANSE Purify uljni gel avokadom i rižom i anionskim polisaharidima

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica s avokadom i rižom i anionskim polisaharidima pomaže ukloniti višak sebuma, make-upa i nečistoće iz okoline koje su nam se nakupile u porama kože lica. Istovremeno hidratizira i obnavlja kožu lica zahvaljujući bogatom udjelu biljnog glicerola i dekspantenola, te inovativnog kompleksa anionskih polisaharida dobivenih bakterijskom fermentacijom iz ne-GMO biljnih izvora (L-fukoza, D-galaktoza i galakturonska kiselina), koji ima i važnu funkciju restrukturiranja i obnove kože.

SAN FACE CARE BASIC Anti-age krema za lice s uljima argana i makadamije

SAN FACE CARE BASIC Anti-age krema za lice s uljima argana, makadamije  je bogata i osvježavajuća krema protiv bora za pomlađivanje kože i poticanje njene regeneracije. Za njeno korištenje nema dobnog ograničenja pa je pogodna, osim za zreliju kožu, i za mladu kožu za usporavanje starenja. Moćna kombinacija jednog od najpoznatijeg anti-age ulja, arganovog ulja, s uljima makadamije i pšeničnih klica obiluje tokoferolima, hrani kožu esencijalnim hranjivim tvarima, sprječava oksidacijske promjene, obnavlja zrelu kožu te zaglađuje bore.

SAN FACE CARE EXCLUSIVE Anti-age serum s karotenoidima

Namijenjen pojačanoj njezi zrele kože lica, prevenciji preranog starenja kože te obnovi lica nakon izlaganja suncu tijekom cijele godine, kao i tijekom stresnih razdoblja. Ekskluzivna kombinacija ulja divlje ruže, pasjeg trna, nevena, mrkve i argana, bogatih karotenoidima, jakim antioksidansima, pomaže u zaštiti, hidrataciji i obnovi kože. Alfa linolenska masna kiselina iz ulja noćurka, vitamin E te eterična ulja lavande i naranče upotpunjuju bogati sastav seruma.

SAN FACE CARE Intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica s uljima konoplje, riže i noćurka

Odabir blagotvornih ulja konoplje, riže i noćurka te kakao, shea i mango maslaca oplemenit će izrazito suhu i osjetljivu kožu sklonu atopiji prirodnim hranjivim sastojcima, a urea, alantoin i provitamin B5 pobrinut će se za kvalitetnu hidrataciju kože.



SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr. Proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

Pročitajte više