Topstars: Prijavite se i zaplešite na najvećem tulumu u Hrvatskoj!

ISKORISTI svoju šansu i pokaži što znaš. Nije važno jesi li plesač ili plesačica, plešeš li break dance, balet, hip-hop ili jazz jer na najvećem tulumu ima mjesta za sve koji plešu. Ipak, na Topstars pozornici ima mjesta samo za one najbolje.

Prijave za audiciju primaju se najkasnije do 1.rujna 2010. godine

Magazin Story, RTL Televizija i Somersby, pozivaju sve zainteresirane plesače i plesačice da se prijave na Topstars audicije koji će se održati 4. i 5.srpnja 2010. u Zagrebu. Prijavnice za audiciju, možete pronaći u magazinu Story i to u brojevima od 18.i 24.kolovoza. Ispunjenu prijavnicu pošaljite na adresu: "Za Topstars", Adriamedia Zagreb, Radnička 39 najkasnije do 1.rujna 2010. godine.

Audicije se održavaju 4. i 5. rujna 2010. u Zagrebu

Drage plesačice i plesači, prijavite se i dođite na plesne audicije za Topstars plesni tim i pokažite članovima žirija, Indiri, Tonyju, Franki, Luki, Nini Jukić, Krešimiru Dolenčiću i Željku Vukmirici, koliko je teško izabrati najbolje od svih prijavljenih plesača i plesačica. Uz nazočnost zvijezda Topstarsa i stručnog Topstars tima, audicije će se održati 4. i 5.rujna 2010. u Zagrebu, a na njima će se odabrati 10 plesača ili plesačica koji će se pridružiti Topstars plesnom timu.

Prvi krug audicije održat će se u Zagrebu, 4.rujna u XXL fitness centru na Zagrebačkom Velesajamu u paviljonu 25. s početkom u 10 sati. Po dolasku u XXL, kandidati će se osobno prijaviti Topstars hostesama i preuzeti osobni redni broj. Svi prijavljeni kandidati, plesači i plesačice na audiciji biti će podijeljeni u više manjih grupa. Koreografkinja Topstars plesnog tima Nina Jukić pokazati će svima koreografiju, koju će kandidati zatim izvesti pred žirijem. Svaka grupa imati će 40-ak minuta za uvježbavanje zadane koreografije i priliku da u dva izlaska pred žiri istu otplešu najbolje što znaju i prođu u drugi krug i završne eliminacije. Za kandidate koji prođu  prvi krug završne će se eliminacije održati 5.rujna 2010.u XXL fitnes centru s početkom u 12 sati. Odabrani kandidati iz prvog kruga proći će sličan program kao i prvog dana osim što će im zadana Koreografija biti nešto zahtijevnija, a grupe s kojima će plesati brojati će manje članova.

Kandidati ne smiju biti mlađi od 15 godina, a ukoliko jesu, prijavnicu za sudjelovanje mora supotpisati zakonski zastupnik

Kandidati ne smiju biti mlađi od petnaest godina i moraju imati završeno obvezno osnovno obrazovanje. Ukoliko su kandidati mlađi od osamnaest godina prijavnicu za sudjelovanju u natječaju i eventualni ugovor o sudjelovanju u Topstars mora supotpisati i zakonski zastupnik roditelja kandidata.

Ispunjenjem prijavnice kandidat (ili zakonski zastupnik kandidata) bez naknade daje pravo Topstars, Adriamedia Zagreb, Radnička 39 na: korištenje izvedbe kandidata bez navođenja imena kadidata, izmjenu izvedbe na način koji ne ugrožava kadidatovu čast ili ugled, fiksiranja kandidatove nefiksirane izvedbe, reproduciranja kandidatove fiksirane izvedbe, distribuiranja kao i pravo iznajmljivanja kandidatove fiksirane izvedbe, priopćavanja javnosti kandidatove nefiksirane i fiksirane izvedbe koje osobito obuhvaća pravo radiodifuzijskog emitiranja i reemitiranja, pravo javnog priopćavanja fiksiranih izvedbi i radiodifuzijskih emitiranja, pravo javnog prenošenja, pravo javnog prikazivanja te pravo stavljanja na raspolaganje javnosti.

Za dodatne informacije i prijave posjetite web stranicu Topstarsa www.topstars.com.hr ili kontaktirajte e-maila: info@topstars.com.hr 

Pročitajte više