Tori Spelling prije razvoda 3 godine nije spavala s mužem u istoj sobi, otkrila zašto

Foto: Profimedia

Početkom travnja Tori Spelling podnijela je zahtjev za razvod od supruga Deana McDermotta s kojim je bila 18 godina i zatražila je skrbništvo nad njihovom maloljetnom djecom. Tori i Dean posljednje tri godine spavali su u odvojenim sobama, a sada je glumica otkrila zašto.

Dean je ranije za Daily Mail priznao da je njihov brak bio problematičan već neko vrijeme, a situacija se pogoršala kada su prestali dijeliti spavaću sobu. Njegovo preseljenje u drugu sobu pripisao je tome što je Tori dovodila životinje u krevet, uključujući svinju i pse. Kaže da se Tori nije ni trudila riješiti problem odvojenog spavanja. 

"Nije prestao spavati sa mnom zbog svinje"

U svom podcastu misSPELLING rekla je da je odluka da spavaju u odvojenim spavaćim sobama bila Deanov izbor, ali ne zbog svinje. "Dao je intervju u kojem je rekao da je prestao spavati sa mnom u istom krevetu zbog svinje. To nije istina", rekla je Tori.

Naime, par je imao svinju za koju Tori kaže da je samo jednu noć prespavala u njihovom krevetu jer je bila beba i, prema uputama prijašnjih njegovatelja, trebalo ju je paziti. Svinja se pomokrila u krevet, zbog čega je Dean odmah odlučio da životinja više neće spavati s njima. 

Tori naglašava da životinje i djeca nisu stali između njihovog zajedničkog spavanja, kako su glasine sugerirale. Deanu je smetalo što glumica spava s upaljenim televizorom i to je dovelo do razdvojenog spavanja. 

"Uključivala sam TV da mi odvraća pažnju od mog života. I pogodite što? Smiješno je. On više nije u mom krevetu. Nije više ni u braku", rekla je Tori.

Ovo pojašnjenje uslijedilo je nedugo nakon što je Tori podnijela zahtjev za razvod od Deana, a kao razlog prekida navedene su nepomirljive razlike. 

Pročitajte više