TOTALNA RASPRODAJA NA STEAMU Kupite hrpu odličnih igara za stotinjak kuna

Screenshot: Steam

LUDNICA Black Fridaya potresa svijet. Ovaj američki konzumeristički blagdan poput požara proširio se na cijeli svijet i nije da se bunimo zbog toga.

Black Friday, već tradicionalno, nije izostao ni na Steamu. Štoviše, rasprodaje su tolike da već za stotinjak kuna možete kupiti hrpetinu dobrih igara.

Na rasprodaji je preko 6000 naslova, a mi smo izdvojili neke.

The Witcher 3: Wild Hunt tako ćete naći za 15 eura. Pa ako vam je kojim slučajem pobjegla po mnogima najbolja igra svih vremena, evo prilike koju ne želite propustiti.

GTA V još uvijek drži cijenu od 60 eura, ali je danas duplo jeftiniji. Ruku na srce, ovdje smo očekivali i veći popust s obzirom da je igra već x puta bila na pedeset posto sniženja. Ali nećemo očajavati, idemo dalje.

Od novijih, dapače najnovijih naslova tu su Wolfenstein II (koji uz pedeset posto popusta košta 29,99 eura) i Shadow of War koji je na 36 eura. Obje su igre izašle prošli mjesec. Na popustu je i Assassin's Creed: Origins koji je na 59,79 eura.

Od nekih starijih naslova tu je Rocket League koji je na Todorićevih 9,99 eura. Dark souls III platit ćete šezdeset posto manje, 23,99.

Ali, kako bi se reklo u onim napornim reklamama nakon bakine meksičke sapunice, to nije sve.

Dapače, ovo je samo početak.

Ako malo zagrebete među starije naslove, naći ćete pravog blaga.

Dobri stari Age of Empires II, dok čekamo AOE Remastered koji brutalno kasni, možete dobiti za pet eura. Nešto mlađi Age of Mitology: Extended Edition je na 6,99 eura. Rise of Nations, kojeg se još može zaigrati online, košta pet eura danas.

Odlični Tomb Raider iz 2013. godine (tople preporuke) košta 4 eura. Dakle, manje od dva pića u kvartovskoj birtiji.

DiRT Rally iz 2015. je na 80 posto popusta i platit ćete ga 9,99 eura.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes košta 3,99 eura.

Far Cry Primal je na 19,99 eura. Još bolji i stariji Far Cry 3, ako vam je pobjegao, je na 6,79 eura.

PES 2018. platit ćete 29,99 eura.

A sve što smo gore naveli ne upada ni u jedan posto rasprodaje. Svakako, ako samo malo bacite oko i prođete preko naslova, već za stotinjak kuna svoju kolekciju možete nadopuniti i sa do tri- četiri vrhunska naslova.

Pročitajte više