Slavni nogometaš bivšoj supruzi zaplijenio torbice i cipele, ona uzela njegove Rolexe

Foto: Instagram

RAZVOD između legendarnog nogometaša Rome Francesca Tottija i njegove bivše supruge postaje sve ružniji kako pojedini detalji cure u javnost.

Naime, Totti sada tvrdi da je njegova bivša supruga, televizijska voditeljica Ilary Blasi, napustila njihov stan sa skupocjenim satovima Rolex, piše The Times. S druge strane, tamošnji mediji su objavili da je Totti navodno zaplijenio njezine skupocjene cipele i torbice, od kojih svaka košta po 4000 eura (30 tisuća kuna), jer je ona uzela njegove satove.

Pojavili su se tračevi kako je Totti snimljen s drugom ženom

Unatoč optužbama za Tottijev preljub, koji je navodno doveo do razvoda, njegovi fanovi vjeruju da je on izuzetno lojalna osoba jer je godinama vjeran svom klubu Roma i rodnom gradu. Totti i Blasi vjenčali su se 2005. godine i imaju troje djece. Ranije ove godine pojavili su se tračevi kako je Totti snimljen s drugom ženom.

"Nisam jedini ni prvi bio nevjeran", kratko je nogometaš kazao medijima.

Novinari su, naime, otkrili aferu Blasi s osobnim trenerom. Bivši nogometaš je rekao da je na njezinom mobitelu pronašao dokaze preljuba. Blasi sada traži sudskim putem da joj se vrate skupocjene torbice, a sudsko ročište trebalo bi se održati u petak.

"Sve što ona mora učiniti je vratiti satove i sve će biti u redu", rekao je izvor blizak Tottiju, prenosi Times.

Pročitajte više